Mutasd

>> Egyéb2011-01-15

Régóta zavart már hogy a vezetőoldali lámpám alatti krómcsíkból hiányzott egy kicsi darab.Szerencsére Grande Bandinak volt elfekvőbe, ezenkívül rendeltem még tőle 4db hangszóró karikát is, mert a multkor mikor zsíroztam az ablakemelő szerkezetet egyet eltörtem:(A bal hátsó ajtón levő hangszórónál meg nem is volt..Úgyhogy ezen is túl vagyunk..

 
>> Tuning és extra2010-12-05

Tavaly is már idegesített a csúnya lemezfelni.Dehát azzal együtt vettem a téligumit, és igazándiból kényelmes is hogy otthon a garázsban átszerelem a kereket.
MInd1 meguntam és vettem egy dísztárcsát.Sajnos korábban gyárit akartam de olyan horror ára van amiből egy használt 16"os alufelni garnitúrát is tudtam volna venni.
A dísztárcsa márkája Momo és jó áron volt
http://www.alfaamore.hu/files/sitetemp/t-1291565179-4044-blog.jpg

 
>> Tuning és extra2010-11-30

Régóta piszkálta a csőrömet a szélvédőn levő érzékelő és a tetőkárpit alatt levő kábel..Valami jófej emberke kiberhelte a szerkezetet belőle..Aztán egyszercsak jött a barátnőm unokabáttya akiknek szélvédős bizniszük van és mondta hogy hoz nekem bele egyet.Ezekről azt kell tudni amit én sem tudtam hogy nagyjából egy cég csinálja az összes tipusba..Vicces mert ami az enyémbe került alfás logon kívül van mercis nissanos stb..)
Na mindegy beszereltük működik ugyhogy nagy az öröm.Már csak egy teljes burkolat kell ami a visszapillantóra megy egész a szélvédőig.

 
>> Tuning és extra2010-09-25

Tipoatti ugy gondolta megvállik az övétől én meg úgy gondoltam hogy megveszem..Robinak hála (Frob) ma beszerelésre is került szépen a felső rekeszbe.Faszán működik, és a törött ablakemelő kapcsolómat is megcsinálta a mesterúr úgyhogy teljes a boldogság, és mostmár dübörög az mp3.Ezis megvan.)

 
>> Szerviz2010-08-27

Elérkezett az idő az újabb olajcserére..Selenia 5-40 Wr Dieselt kapott a gép, olajszűrőt,levegőszűrőt, valamint egy új gázolajszűrőt és pollenszűrőt is kapott a gép...
Valószínűleg lesz még egy szervíz idén ugyanis miután elhoztam a szerelőtől ma indításnál jelezte az egyik izzítógyertya megadta magát, és szerintem a hátsó futómű is reparálásra kerül még idén röviden ennyi törént...

 
>> Tuning és extra2010-06-27

Egyik haver vett egy 166-ost acélfelnikkel..Addig addig piszkált hogy adjam el neki a 16os garnitúrámat míg végül is belementem..Így történt hogy vételeztem az enyémre egy gyári ötlukas 17es felnit..Szépséghiba csak annyi hogy az egyikből hiányzik a felniközép, maj orvoslásra kerül.....
Hátul Goodyear F1es gumik 225/45/17, elől 225/45/17 Pirelli euforia defekttűrő gumikkal.

 
>> Egyéb2010-06-15

Lejárt a műszaki is, de legalább lefényezett állapotban vágtunk neki a műszaki vizsgának...
26 ezer forintért kapott vizsgát 2 évre

 
>> Autóápolás2010-06-09

Eljött végre az idő hogy megcsináltassam azokat a sérüléseket amikkel vásároltam az autót..A jobb eleje valamint a bal hátulja volt lehorzsolva, nos ez orvoslásra került.Fényezve lett az első és hátsó lökhárító, valamint a bal hátsó sárvédő.Ezenkívül a bal első ködlámpám hátsó burkolata sérülve volt, Arnonak hála ezt is orvosoltuk egy másikkal olcsóér..)
Ja és kapott a gép egy telipolírt is..

 
>> Tuning és extra2009-05-17

Unokabáytámtól kaptam prómócióba fasza kis alfás szelepsapit..)
Remélem egy darabig fenntmarad és nem nézi ki magának egy tisztességes honfintársunk.)

 
>> Esemény2009-05-02

Nos szégyen nem szégyen az a helyzet hogy az utóbbi időben sajna egy kicsit elhanyagoltam a blogomat de most szeretnék mindent szépen lassan beirogatni, mert hát ugye az én autom se hibátlan tavaly óta...)
Pontos dátumot sajnos nem tudok írni mindenhez de megpróbálok..)