Mutasd

>> Tuning és extra2009-05-25

Nézegettem mindenféle ülés fűtést, a Wabesco bár tökéletes lett volna, de 30eFt-ért húzosnak találtam, aztán a vaterán vettem gyári bmw-s szettet 5eFt-ért. Kipróbáltam, teljesen szuper, 2 vezetékes, az egyik direktbe kapcsolt, a másikhoz vmi szabályozott fesz kell - sajnos ezt a kapcsolót hiába kerestem. De nekem a sima kapcsolt is megfelel. Az ülés szétszedése kicsit szöszölős, elvégre kárpitos munka :) megoldható, csak idő kell hozzá :) Az ülés ( hamár kint van :) az oldalsó műanyagok lecsavarozása után a hátsó alsó részen szétnyitható a (bőr)huzat, majd hátul benyúlva ki lehet oldani a huzatot rögzítő, feszítő damilokat. Ezután rátettem a huzat tetejére a fűtőszálas lapot és a fölösleget levágtam, majd a damilok helyét megsaccolva kilyuggattam 6 helyen. Ezután becsúsztattam a szivacs és a huzat közé a fűtőszálas szövetet, és átfűztem rajta a damilokat - na ez idegölő volt :) - aztán meg a szivacson keresztül, majd hátulra és ott rögzíteni. A fenék részen sajnos, a huzatot drót gyűrüvel rögzítették, ezt ki kell operálni kombifogóval, majd a fűtőszálas szövet méretezés-vágás-lyuggatás-behelyezés jött, és mivel a fém gyűrüket veszélyesnek találtam a fűtőszál közelében, ezért gyorskötöző műanyaggal húztam vissza a huzatot. Természetesen a kábeleket a középkonzol felé vezettem ki, majd ott vagy a műszerfalon keresek helyet a kapcsolóknak ( kis kerek kapcsolók piros leddel :) aztán majd az akksiról húzok egy kábelt 20A biztivel.

 
>> Tuning és extra2009-03-29

Nekem ez a sokküllős nagyon bejön. Majd a nyárira is ilyet szeretnék, természetesen könnyűfémből és 17 colban ;)

>> Tuning és extra2009-03-29

Selytelmesebb és letisztultabb oldal nézetet ad, és jobban kiemeli a kilincset. Bár vetekszik a kristály index búra szépségével, az index dizájn szépsége miatt, de mégis a sötétebb mellett döntöttem. Majd cserélgetem, lesz téli és nyári garnitúra ;)

>> Tuning és extra2009-03-29

Lecseréltem az ezüst műszereket pirosra ( narancsra ). Nagyon coool!

>> Tuning és extra2009-03-29

Megjöttem a spoilerek. Előlre GTA replika, hátulra és a küszöbre lásd a fotókat. Most csak épp ráillesztettem, mégis hogyan fog kinézni. Még keresek hozzá szakembert fényezéshez és a felrakáshoz. Tudsz ajánlani valakit?
Spoilerek szintén a dreamtuning.hu-tól.

>> Tuning és extra2009-03-29

Kapott egy szép fekete bőrkormányt. Igen jó állapotú használt volt, de felújítottam és azonos színűre festettem a légzsák és a hátsó borítót is.

>> Tuning és extra2009-03-29

Beraktam az új hátsó lámpákat. Nagyon coooool! Szerintem ez sportosabb a gyárinál, és a lámpa sötét háttére jobban megy a kocsi sötét színéhez, mint a kristály hátterű.
A lámpákat a www.dreamtuning.hu-tól vettem.