Mutasd

>> Esemény2020-05-17

Eladó! Nagyon jó állapotú, szép és ritka kivitel. Sportos, erős, dinamikus, mégis alacsony fogyasztása. Garázsban tartottuk, hétköznapi használatban volt, rendszeresen szervizelve. Téli/nyári gumik könnyűfémen. Még garanciális akkumulátor. Nem dícsérem tovább , mert elfogult vagyok, meg kell nézni, ki kell próbálni!

 
>> Tuning és extra2020-03-16

Mai képek, a gyári felni is hozzáfotózva a nyári gumival. A tavaszi szokásos ápolás és a nyári papucsok még sokat dobnak majd rajta, de így is szèp.

 
>> Esemény2020-03-11

Sziasztok,
Áprilisban valószínűleg eladó sorba kerül az autó. Gondoltam mielőtt hirdetném, közzéteszem itt, hátha valaki pont ilyet keres. Jobb szívvel tudnám a közösségen belül, ahol értékelik. Napi használatban van az autó, rendszeresen karbantartva, és garázsban tartva. Nem is adnánk el, de céges érkezik, így nem lenne használva, állni pedig nem szeret. Amit még tudni lehet róla, hogy CNC21 limitált szériás, ami szép gyári felnit jelent, bőr műszerfalat, és bőr-alfatex üléseket. Utóbbit imádom, mert érdekes módon a céges autóban ülésfűtés nélkül megfagyok, ebben pedig télen sincs induláskor hideg érzetem, de nyáron sem izzasztó. Nagyon jól eltalált anyag. Ha érdekel, írj rám.