Tagok >> SanyiJTD >> 159 SW 2.4 20V JTDm Q-Tronic

159 SW 2.4 20V JTDm Q-Tronic - főkép

Blog

2017-11-03
Ködlámpa ledesítés

Csere érett volt a ködlámpám, legalábbis ami az esztétikát tekinti. Üzemelt tökéletesen, de a foncsorról ,mint sok 59-en lekopott a króm réteg. FRC blogja alapján én is elkészítettem ledesre. Szeretek ilyenekkel bíbel Tovább »

2017-10-22
Wax

Jon a rossz ido, igy ugy gondoltam ujra waxolom az autot. Ugyis megkopott mar kicsit, nem csoda, jo par honapja fent van mar a soft 99. Rendeltem egy Meguiars waxot, es most azt kapta meg az auto. Nagyin szepen pergeti a vizet, jo illatu, konnyu vele dolgozni. Egyeb polirozasra szukseg nem volt, p Tovább »

2017-10-22
Ha unatkozom... Kapcsolo sor felujitas.

Ha unatkozom, mindig kitalalok valamit. Mikor mar megvettem, zavart a nehol mar feketere kopott kapcsolo sor muanyagjanak a bevonata. Ez a gumis undormany, senkinek nem kell bemutatnom. Brutalis szenvedes aran sikerult lemarnom nitro higitoval. Ezutan megcsiszoltam, 2k filler. Egy ejszakat szara Tovább »

2017-07-19
Klíma töltés

Megtörtént a klíma töltése, UV folyadékot is tetettem hozzá. Tovább »

2017-07-19
Hengerfej csere, és sok más apróság

Sajnos a 2.4 betegség utólért, így meg lett javítva az autó. Nagyon beledolgozott a kipuffgáz a kiegyenlítőbe a végén. Az olajat nem keverte a vízzel. A régi hengerfejet nem lett volna túl gazdaságot megjavíttatni ,ezért raktunk rá egy patent repedésmentes bontottat, de persze az is le lett nyom Tovább »

Autó adatlap

 • Típus:159 SW 2.4 20V JTDm Q-Tronic
   Mindent erről a típusról
   Tagok, akik birtokolják a típust
 • Évjárat:2007
 • Színe:GRIGIO TITANIO MET. 568/A
 • Jellemzők:
  Most érkezett, kívülről szép, beltérbe van mit csinálgatni. Ez is szép lesz :) Látszik ,hogy volt gazdája, foglalkoztak az autóval. Én meg mégtöbbet foglalkozom vele :)

  Amit első körben tudni kell :

  -Olasz import, akár csak a GT-m volt, teljesen rozsdamentes
  -Gyönyörű, szinte tökéletes fényezés
  -Vaj szövetkárpit, amit bőrre szeretnék cserélni
 • Extrák:
  Xenonon, bőrön kívül full extra :)
 • Egyéb:
  Manky féle profi chiptuning, 230le 480nm. DPF, EGR off!

  VALÓS, nem tekert KM!

Fotóalbum