Mutasd

>> Szerviz2022-03-09

Tegnap elértük a 200ezret, ezért ma lecseréltem az olajat, szűrőket. Gyárit vettem, Selenia 0w20

Átcseréltem a nyári kerekekre (Giulia Q), kitakarítottam a küszöbök belsejét, és megigazítottam a dobbetéteket, mert elég furán álltak. Főként csak hosszabb utakra használom, kirándulási és üzleti célra, rövid távra vannak egyéb autók. Parádésan jól fogyaszt hosszú úton :)

 
>> Tuning és extra2022-01-07

Megérkezett a 2.5hónapja minden nap várt szárnyam.
Azon nyomban fel is ragasztottam. Gyönyörű!

>> Esemény2021-12-27

Felkerültek a téli kerekek. Most már úgy néz ki,mint egy területi képviselős cégautó :D
Utolsó 2 kép a Fiat-om és a Giuliám nyári gurulói. Mókásak így együtt... :D

 
>> Tuning és extra2021-12-08

B oszloptól hátra 15%-os fólia, első szélvédőre napellenző csík 5%-os fóliából.
Szokásos helyen végezték, profin!

 
>> Tuning és extra2021-11-14

Rendeltem egy szett új szőnyeget. Prémium plüss, monocrom design-hoz passzoló színösszeállítás, semmi kék Giulia felirat :) Nem vagyok maradéktalanul elégedett, az anyós oldali szabása nem tökéletes, ezt jelezni fogom a cégnek, mert szerintem másnak is feltűnik. Nyilván nem nagy tragédia, de annyira nem volt olcsó…

Sokat gondolkoztam, kicsit rá is kattantam a témára, hogy minimálisan szeretném rossz időben és rövid utakon (pl munkába) használni a Giuliát.
Így vettem egy téli autót, ami szintén Digó. Seicento Sporting. 1.1 Big block :D

 
>> Tuning és extra2021-10-27

Mikor valamelyik Alfacityn Ákos megmutatta, hogy milyen wartburg hangon szól a csomagtér ajtó előszőr sírtunk a nevetéstől, majd belegondolva inkább elszomorító.

Nagyon nem kéne ilyen hangot kiadnia, akkor tudtam ,ha lesz Giuliám, elsők között fogom ezt orvosolni, amit a gyár nem tudott kispórolt.

Lebontottam a kárpitot, 1tábla 50x50-es zajcsillapító lapot beleszabtam, kárpit vissza, készen vagyunk. 15perc munka, ég és föld a különbség, össze sem lehet hasonlítani. Nincs többé kongás, és wartburg hang.

A csoportban van aki megnézte, az övé nem ad ki ilyen hangot, az 2019-es évjárat, lehet rájöttek ,hogy eléggé színvonal alatti volt kongásgátló nélkül.

 
>> Autóápolás2021-10-24

Átpolíroztam.
Elképesztően szép ez a szín :)

Készült róla videó is.

Banyai's Garage post, video

 
>> Tuning és extra2021-10-23

Lefényeztem a féknyergeket, mert az előző tulaj ,hát, hogy is mondjam... Nem végzett túl jó munkát :D Kimaszkolta az Alfa feliratot, majd körülötte pirosra fújta... Szerintem így kell kb. kinézzen. 2K epoxy, GTV sárgametál bázis, 2K lakk.