Mutasd

>> Szerviz2014-07-29

Két héttel ezelőtt történt, hogy a bal oldali hátsó ablak is lent maradt. Most nem erőltetem. Haza érve szét szedtem. A bovden volt szétugorva (szerencsére nem volt megtörve), illetve a sínen csúszó műanyag fülek voltak letörve. A műanyagfüleket újraforrasztottam, (majd meglátjuk meddig bírja) bezsíroztam az egészet és visszaraktam. Kb 1,5 órás meló. Egy pár kép a műveletről.

Update:2014.07.08.

Sajnos mivel ilyen tájban melegek vannak előszeretettel használtam indulás előtt az "összes ablak lehúzás" funkciót kulcsról, majd mikor a felhúzás következet egy csattanásra lettem figyelmes a bal oldalon. Nem is erőltettem tovább gondoltam, a forrasztás engedett. Hazaérve szétszedtem és a műanyag csúszka felső füle engedte el. Ideiglenesen visszaforrasztottam, de látom ez csere lesz megrendeltem Kecskeméten a mechanikai részt és csodálkozva láttam hogy teljesen más mint az eredeti. Ezért ezt nem mertem elhozni. Teljesen más volt az ablakra rögzíthető csúszka illetve a két végén már nem is volt tárcsa csak műanyag sín amiben csúszott a bovden.
A jobb oldalt mikor cseréltem (februárban) akkor Szegedről rendeltem meg és az teljesen megegyezett a benne lévő gyárival. Fel is hívtam Őket sajnos olyat nem tudnak nekem küldeni. illetve jelen pillanatban semmilyent, ezért fel vettem a kapcsolatot Erharddal. És most várom a válaszát, hogy kiderüljön, hogy tényleg változtattak rajta és ez az "új" fajta van csak.

2014. 07.29.

(Mivel nyaralásra mentünk így nem volt időm befejezni a blogot, ezért csak most pótolom.) Sajnos választ nem kaptam, így gyorsan böngésztem és a javítószettre eset a választásom, mivel a többi elemmel nem volt problémám csak a csúszkával. Meg is rendeltem és előre utalással 5500 ft-ba került. Hétfőre meg is érkezett és kb. 1,5 óra alatt össze is raktam. Egy pár kép a műveletről