Mutasd

>> Egyéb2016-05-02

Szinte napra pontosan 3 hónapja hoztam el az autót az előző gondos gazdájától. Ami miatt eddig nem irtam,az az,hogy nem volt miről irnom. Ill. illett volna irnom,hiszen minden percét élveztem annak az időnek,amit a kocsiban tölthettem.Élveztem,ahogy felé közeledve megláttam a formáját és tudatosult bennem,hogy az enyém. És be kell valljam,az is jóleső érzéssel töltött el,hogy észrevettem,mások is megnézik. Vicces volt tapasztalni,hogy milyen érzelmeket vált ki a többi közlekedőből az utakon. Autópályán haladva rendszeresen találkoztam olyanokkal,akik nehezen viselték,hogy egy Alfa halad el mellettük. Bár lehet,hogy csak menet közben akartak benne gyönyörködni.
A 3 hónap altt kb. 3000 km-ert tettunk meg,75 %-ban autópályán (igazi utazóautó), a computer szerinti fogyasztás 6.9 l,nem forszirozott tempóban,de azért szinte mindig a megengedett sebesség felett haladva. Költségem a tankolásokon és a gumik téliről nyárira való átszerelésén kivűl nem volt.Műszaki probléma nem adodott,remélem ez nem is változik majd,hálával gondolok vissza az előző tulajokra. Bár tudom,hogy ez rövid időtáv még,de abszolút bevált!Nagyon jól átgondolt autonak tartom (megjegyzem,hogy a műszaki dolgokhoz kevésbé értek). Örülök,hogy váltottam,még úgy is hogy tényleg jó autóból (Volvo S40 2.0 D) ültem át. Igyekszem jó gazdája lenni,ahogy az előző tulajnak (Yani) is meigértem.
Vettem még egy bézs színű gumiszőnyeg garniturát és csomagtértálcát,védendő a világos kárpitokat.(Homasita áruház 10000-10000 Ft).
Hát nagyjából ennyi,készülünk az első 159 VTT-énkre!