Mutasd

>> Szerviz2021-12-03

Nagyobb vízmennyiségnél beázik a csomagtartó. Baloldalon a 'C' - oszlop tetejénél belül a műanyagról csöpög be a víz a hátsó üléstámlára majd beszivárog az alsó ülésrész alá. Szigetelés felszívja a nedvességet. Kerestem hol lehet a baj és a csomagtartó zsanérra gondoltam, így le is tömítettem, de még most is jön be a víz. Gumi kéder jó, arrébb is csúsztattam az egészet de ugyan úgy szivárgott. Kívülről nem látszik nyoma sehol, csak bent a műanyag alól jön, le is szedtem a műanyagot a lemezek illesztésénél jön és nem látni honnan indul az egész úgy hogy evvel még kell foglalkozni.

Belső tükör leesett, vettem hozzávaló ragasztót, bízok benne hogy nem dobja vissza majd. Ha mégis akkor üvegeshez elviszem.

Lett új légterelő az ablakokra. Kétoldalú ragasztóval erősítve. A régi Heko márkájú volt, amiben oldalanként 2 db rögzítő fém volt, így a baloldali le is esett útközben mikor szemből elzúgott egy kamion mellettünk. Sajnos összetört a leesés következtében.
Ez a G3 márkájú sokkal jobb, pontos az illeszkedés, oldalanként 7 db rögzítő lemez van és fele annyiba kerül mint a korábbi. Anyaga rugalmas még ilyen időben is.

Téli kerekeket feltettem, hamár egyszer tél van :)