Mutasd

>> Tuning és extra2020-11-28

Régi 2dines lejátszó átkerül asszonyéba, én inkább valami 1din 2din dolgot akartam véglegesen. Meg néztem boltba, tudtam hogy nagy lesz, méreteket néztem de mindenhogyan határ eset. Eredetileg lent maradt volna, de mivel a képernyő nyitás túl nyílik a derékszögtől így sok lehetőség nem maradt. Lent sem alul vagy csak talán de akkor sem nem látsz rá, sem felső részén nem fért volna el.
Tervben volt aztán hogy a szellőző felett kap helyet, neki is álltam a vázat megcsinálni de mikor próbára került a sor nem tetszett az összkép. Így maradt a szellőző helyén. Jól rá látni mint 1 din, illetve 2 dines verzióban is tökéletes. Az is tervben volt hogy a felső szellőzést meghagyom, de nem volt annyi hely. A középső szellőzés lezárva, szigetelve a hőtől mind alulról és felülről az illeszkedéseknél. Tolató kamera szépen működik, tolatásnál mutatja a kamerát, ha a rádió kikapcsolt állapotban van akkor a tolatás idejére felnyílik majd vissza is csukja. Mikrofon van benne, bár sok mindent még nem próbáltam ahogy a telefon tükrözést sem, de tudja. GPS-nél jól jön majd. A felső rács átalakítást igényelt, volt itthon másik rács egy pici ütődéssel, az került bele mivel az a része amúgy is ki esett volna az átalakításnál. Tekerők le vak dugózva.
Rádióhoz az antenna kábel és minden egyéb oda ért, így nem kellett semmit sem toldani.
Alulra vissza került a gyári tároló rekesz.
Ahol még alakítani kellett az maga a műszerfal belső része, de úgy csináltam hogy bármikor vissza alakítható legyen, de úgysem szeretném. Nem volt kis meló.
A fűtés sem gond, mivel onnan osztodik ketté a két első ajtóra a levegő, így oda most több jut és ugyan olyan hatékonyan fűt.

Másik : ventilátor fűtő fokozat állító érintkezés hibás volt, cserélve másikra. Elég rossz helyen van.

Átléptünk mínuszba és hidegindításnál olyan volt mint ha 3 hengerezne egy pár másodpercig, de utána sem volt egészséges míg hideg volt. Izzitók porlasztók ellenőrizve. 1 db porlasztó cserélve, kicsit úszott üzemanyagban az alja, talán az adta meg magát.