Mutasd

>> Esemény2021-11-01

Mikor azt hiszed, hogy lesz egy nyugis év végéd, de jön egy kihagyhatatlan ajánlat. :-)
A történet ott kezdődött, hogy kb. 4 hónapja elkezdtem nézegetni a hasznaltauto.hu-t. Az ötlet az volt, hogy le kellene cserélni az egyik 147esünket. Az páromnak a 159es annyira nem jön be, így maradt a Giulietta. Diesel-t nem szerettem volna így az 1.4 120Le példányokat kezdtem el nézni. Szövetbelsős kizárva, csak bőr jöhet számításba. A esetek többségében 300-400km-re voltak tőlem a kiszemelt autók.
Egy idő után elment a kedvem a túlárazott Giuliettáktól. Elkezdtem gondolkodni, hogy lehet haladni kellene a korral és átülni egy elektromosba. Ismét internet előtt eltöltött órák/napok következtek. Meggyőztem magam, hogy városba tökéletes lesz. Megszületett a döntés. Kell egy Renault Zoe. Elmentünk megnézni párat és már majdnem vétel lett, amikor Cseffó Pista barátom hívott telefonon.
Csak annyit mondott, hogy "Higyu haver! Nem kell egy Giulietta QV? Fehér színű, foglalkozós, jó áron"
A Zoe szertefoszlott és csak annyi válaszoltam neki, hogy mikor és hol lehet megnézni. Összehozott az eladóval, megegyeztünk és elhoztuk.
Most nézzük a sötét oldalt:
- A bal első sárvédőt és a bal ajtókat fényezni kell, mert van rajtuk egy csúnya meghúzás. Egyébként az autón a jobb első ajtót kivéve gyári a fényezés.
- A motor folyamatosan légtömegmérő hibát dob és ilyenkor a benzinszint jelző mutató is leesik nullára és egyenetlenül jár a motor.
Rendbetesszük, forgalomba helyezzük és már lehet is élvezkedni. Szóval lesz vele meló, de az ára jóval meggyőzőbb volt, mint a hibái.

Km állás: 212.300km