Mutasd

>> Szerviz2019-12-06

Megcsinálták a horpadást a bal oldalán. Az ellenfél biztosítója fizette, úgyhogy a legdrágább módszert választották, kicserélték a sárhányót és az ajtót (!) is. Amúgy szép munkát végeztek, még úgy is, hogy elsőre Luiginek sikerült rossz ajtótömítést szállítani, így majd' két hét volt a manőver. Az értékcsökkenést még be kell hajtanom a biztosítón, de a főnök (egy olasz egyébként) odaadta a formanyomtatványt, egy kacsintással, hogy nem tőle kaptam, mert tulajdonképpen ezt nem díjazzák a biztosítók..
Meg vagyok velük elégedve, úgyhogy aki NRW-ben jár tudom őket ajánlani: Autohaus Breit

 
>> Esemény2019-11-16

Felkerültek a téligumik. Mivel az előző szezonban még a 159-éit használtam, de azok lefutották magukat, újakat vettem. Bridgestone Blizzak LM005 lett végül, meglátjuk hogyan muzsikál..

 
>> Esemény2019-11-08

Nekem jött egy bömbi.. Eredmény a képen. Az első felmérés alapján a kár cca. 2000 ojró..
Folyt. köv.

>> Esemény2019-10-17

20000-re fordult a számláló. Egyebet elmondani nem tudok...:)

 
>> Szerviz2019-07-03

Megvolt ez is. Olajcsere, átnézés, minden OK. 14600 km. Még le is mosták "ingyen".

 
>> Szerviz2019-04-10

Felkerültek a nyári gumik, a futóműben minden rendben, fékbetétek is jók. A télieket (még a 159-éi voltak) otthagytam a gumisnál..
Kicsivel előtte az M6-on hazafelé kaptam egy követ a szélvédő közepébe alul. Először menthetőnek tűnt, de már az első éjszaka alatt elindult kb. egy centit. Az üvegjavító hősiesen próbálkozott, de szépen végigrepedt, ahogy kell :( Csere lett a vége a Pilkingtonnál, mivel a gyári szélvédő is Pilkington. Szerencsére volt raktáron hővédős verzió. A CASCO miatt még "ingyen" is volt (persze ingyen ebéd - mint tudjuk - nincs, még egyszer be kéne törni az üvegnek, hogy az éves díjjal nullszaldón legyek...).

>> Esemény2019-02-04

Ma átléptük a 10k-t. Esemény nem volt, teszi a dolgát..

>> Esemény2018-11-16

Felkerültek a téli gumik. Szerencsére a méret ugyanaz, mint a 159-é, úgyhogy ezt egyelőre olcsón megúsztam, egy szezon még van a meglevő garnitúrában.
Mivel lenn voltak a kerekek, volt alkalom rápillantani a futóműre, monhatom ilyen igényesen kivitelezett (konkrétan esztétikailag is nagyon szép) futóművet még nem láttam. A gumisoknak is tetszett :)

 
>> Egyéb2018-07-22

Ez az autó ugyan nem a fogyasztás-minimalizálásról szól, de azért érdekel, hogy mennyit eszik. Az első értékelhető teletankos mérés 8.75-re jött ki, fele országút, fele város, DNA N-ben. A fedcomp. 8.5-öt mutatott, azaz itt is az van, mint a 159-nél: 2-3 decit csal lefelé.
Nagyon elégedett vagyok, hasonló üzemben a TBi egy literrel többet evett..

>> Tuning és extra2018-07-15

Az Aliexpress feneketlen bugyraiban hasznos dolgok is vannak, pl. fém borítás a csomagtartó-peremre, karcolódás ellen, illetve kis vödör az első ajtó fogantyújába, hogy oda is lehessen pakolni (a 159-ben is üreg volt ott, a Giuliáé lyukas - elöl, hátul nem...). Fillérekért beszerezhető kiegészítők és meglepően minőségiek, pontosan illeszkednek is. Köszönet az ötletért pettinke kartársnak.