Blog >> night

>> Autóápolásflyerz // Alfa 147 1.6 T. Spark Distinctive // 2015-03-20

Kiégett a helyzetjelző, és már rég ki akartam próbálni valami jobb fajta tompított fényszórót, úgyhogy vettem Osram Night Breaker Unlimited-et. A látási viszonyok határozottan javultak, szerintem megérte az árát. Majd kiderül meddig bírja, az 500Ft-os tungsramok másfél év alatt nem égtek ki.

>> EseményStef // Alfa 156 1.6 TS Progression // 2015-03-08

Az előző szett Osram Night Breaker Plus kerek 2 évet bírt ki. A 2 izzó egy hét különbséggel égett ki... :) Mivel Plust-t már nem találtam sehol, ezért az Unlimited változat került a helyére.
A "hibalistát" még mindig az izzócsere vezeti! :)

>> EseménySanyiJTD // Alfa 156 2.4 JTD 10V // 2014-10-20

Részt vettünk a Veszprémben 10.18-án megrendezett esti találkozón 2 barátommal.
Természetesen a VIP részlegen is kaptunk helyet, öröm bódottá' :)
A hülyealfások' Sikoly ,és Jigsaw maszkban vették át a McDrive-ban a műkaját, ezzel nagy meglepetést okozva a Mekis csajszinak :DD No comment :))

>> AutóápolásChrisVaughn // Alfa GT 2.0 JTS Distinctive // 2014-04-06

Megjöttek a ledes helyzetjelzők kínából, gyorsan be is raktam őket, plusz tompítottba is vettem Night breaker -t. Jobban látok vele, de nem vagyok tőle seggre esve. A csomagoláson lévő +110% természetesen nem valós. BlueVisiont akartam eredetileg, de nem volt türelmem kivárni a futárt, kicsit bánom.

Night Breaker Unlimited: 6250.-
LED helyzetjelző: 750.-

>> AutóápolásNeoEx48 // Alfa 156 1.6 TS // 2011-01-14

Az autó vásárlásakor már eldöntöttem, hogy a fényszórókat le kellene polírozni. Nem voltak rossz állapotban, de azért kicsit már opálosak voltak, ráadásul valami nejlonszerű védőréteg kezdett felpattogzani egyes széleken rajta, és nem mutatott túl jól.

A felújítás két fázisban történt. Első lépésként úgynevezett "water sanding" technikával előkészítettem a fényszórókat. Ez azt takarja, hogy folyamatos vizezés, nedvesítés mellett, külön erre a célra való polír-csiszóló papírral lecsiszoltam a felületet. Először egy kicsit durvábbal, majd egy nagyon finommal. Ettől egységes, sima, opálos felületet kaptam.

Ezt követően elgurultam egy polírozó műhelybe, ahol kértem a fényszórók polírozását. A matt opál felület ekkor vált gyönyörű, csillogó, átlátszó fényszórókká. Nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel. Ugyan a lámpatest kicsit belülről is opálos minimálisan (ez az uv miatt elkerülhetetlen valamennyire elvileg), sokkal szebb lett az eredmény mint a kiindulás.

Ennek örömére az izzókat is kicseréltük Osram Night Breaker Plus-ra. Ég és föld a különbség a korábbi izzókhoz képest, nagyon szép, erős fénye van.

>> Tuning és extraKócosw // Alfa 156 2.4 JTD SW Black shark // 2010-01-14

Gondoltam egyet,és kollegám ajánlására (hajtogatta hogy van olyan mint egy xenon) beszereztem Osram Night Breaker izzókat,mondom míg elül a xenonháború beteszem ezeket.Majd miután bekapcsoltam a lámpát egyikben xenon,másikban nájtbréker ,visszais csomagoltam a nájtbrékereket a dobozukba. Inkább marad a xenon. A refibe viszont bekerültek a H1-esek,tény hogy nem világítanak rosszul (jobbak mint a sima izzók az tuti),de azért nem xenon.