Blog >> unlimited

>> EgyébPeter88 // Alfa Giulietta 1.4 TB (120 LE) // 2017-10-20

Már gondolkodtam egy ideje, hogy ki kellene próbálni valamilyen növelt fényerejű izzót, nemrég el is szántam magam a vásárlásra. Az Osram Night Breaker Unlimitedre esett a választás (tompított, H7), az első tapasztalatok jók, remélem így is marad. Bár még keveset mentem vele hosszabb távon igazán sötétben, azt észrevettem, hogy az út széleit sokkal jobban látom, illetve a megvilágított terület sokkal tisztább. Nyilván az ilyen izzók gyengéje a rövidebb élettartam a hagyományoshoz képest, mivel azonban már nincs mindennapos használatban az autó, ez számomra nem annyira fontos szempont. Majd írok a további tapasztalatokról is.

>> Autóápolásflyerz // Alfa 147 1.6 T. Spark Distinctive // 2015-03-20

Kiégett a helyzetjelző, és már rég ki akartam próbálni valami jobb fajta tompított fényszórót, úgyhogy vettem Osram Night Breaker Unlimited-et. A látási viszonyok határozottan javultak, szerintem megérte az árát. Majd kiderül meddig bírja, az 500Ft-os tungsramok másfél év alatt nem égtek ki.

>> EseményStef // Alfa 156 1.6 TS Progression // 2015-03-08

Az előző szett Osram Night Breaker Plus kerek 2 évet bírt ki. A 2 izzó egy hét különbséggel égett ki... :) Mivel Plust-t már nem találtam sehol, ezért az Unlimited változat került a helyére.
A "hibalistát" még mindig az izzócsere vezeti! :)

>> AutóápolásChrisVaughn // Alfa GT 2.0 JTS Distinctive // 2014-04-06

Megjöttek a ledes helyzetjelzők kínából, gyorsan be is raktam őket, plusz tompítottba is vettem Night breaker -t. Jobban látok vele, de nem vagyok tőle seggre esve. A csomagoláson lévő +110% természetesen nem valós. BlueVisiont akartam eredetileg, de nem volt türelmem kivárni a futárt, kicsit bánom.

Night Breaker Unlimited: 6250.-
LED helyzetjelző: 750.-