:)
Én azóta beszélgettem már pár emberrel, szal nem tudom hogy ki jött megint okoskodni de nekem van topikba való autóm, szal legyen egy kis on is :)))
Tudjuk, téged az 1ik ezért, a másik azért nem győz +, dehát ezt már +szoktuk.D
He te mondod, biztos így van vagyok, bár én még Nnek jeleit nem tapasztaltam. + azt is +értem, hogy irígykedsz, a padcánok márcsak ilyenek. Viszont, ha már így +Mlítetted ezt a 2 halmazt, lenne 1 kérdésem: AxBbe tartozol?D
+int tévedtél, már volt, így nem kellett kitalálni semmit sem. Tudod, én nem szoktam 7eket szotyizni 1 olajleeresztő csavarral, azon töprengve, hogy milyen kifogásokat találjak kia porbléma + nem old6óságára.D
Többek közt az italozás is, és nem Kazinczynek, hanem Kazinczynak.D Nincs mindenkinek agya, ez már igaz.D
Igen vannak tervek jövőre,csak álljak helyre anyagilag egyenlőre,meg legyen üzembiztos a vas.
Ha a mostani wastegates gondomat nem tudom megoldani veszek egy nagyonn csigát külső wastegate-el és kész:D
Majd egyszer látni akarom a teljesítménymérés után azt a 300olasz telivért:D majd évek múlva:)
Midjárt folytatom a blogot,néhány új képpel.
Felkerült a lökös is és nem egész 9 centire van a földtől... Fuckin Arride:D
Miért ne?:)Bár énse szeretnék, csak igazságszerint amit tanulok az a franko oktatási rendzsernek köszönhetően igencsak zsákutcába futott, elvégezhetem a szakot amire járok és ha esetleg wc papír hiány törne ki otthon használhatnám a róla szoló papírt...
Nemtudok erre mitmondani, lehet gyártották amúgy is:) Na mindegy faceliftes a kis boxer, aztán kész:D Bár már sajnálom, hogy ennyit vesződtem vele, mert lehet megválok tőle vállalkozás miatt és a faceliftes külső belsőre 1 forintal sem fog többet adni mint egy átlag boxerért szerintem.
Akkor ezek szerint nekem nem az eredeti az embléma a kormányon... XD Mert nekem már az aranykeretes, színes embléma van, pedig 96-s boxerem van. Bár kormány meg facelift előttinek néz ki...
Az mennyivel másabb, mint a facelift előtti??? Nekem még nem tűnt fel, hogy másabb lenne, de lehet, hogy nem néztem meg eléggé. Vagy épp az, hogy az már bőr??? :D
cserébe van egy tökbio autóm, ami eszik 12-14L etanolt.
éppen nem a lábamtól függően, hanem éppen őnagysága kedvétől függően.
ja és így is megy, ma reggel pl alig ment, aztán délotán megtáltosodott.
de tegnapelőtt meg húúúbamme úúúgy húzott, mint a barom.
kedden meg nagyon xarul ment.
ki érti ezt? ....
Nos akit érdekel esetleg, régebben irtam, hogy csinálok egy faceliftes boxert, nos ime a képek...
Az első lökös ugyan még nem az, de idő kérdése csak... :)
A motor is kész, full felújítva, a fékek még várnak az upgradera(hűtött tárfcsafékek előre 1.8tsből nyergekkel együtt, plusz tárcsafékes hátsóhíd:)
Vigyázz mert így is olasz autós maradsz. SX4 a Seidici ikertestvére és a kaszni olasz tervezés, a nagy diesel motorja meg a Lancia Delta lebutított 2 literese.