Lehet, hogy a sárvédők mögött áll a rozsda, de legyünk optimisták! Ez egy 20 éves autó, nem is értem, hogy merülhet fel a rozsda lehetősége! :)))))
Amúgy Szombathely-ről származik az autó, egy fakabáté volt. Tulaj neve is érdekel?
Itt múlt hét pénteken még plusz 12 fok volt,most minusz 18.azt mondják hogy 100 éve nem volt ilyen hideg,nem engedtek min ket dolgozni kedd óta,és jövö héten sem kell menni egész héten.:/
ma végre összraktam a hátulját (futóművet) ..
alákerültek a keménygátlók, meg a kisebb rugók is, így kapott egy "kisebb" csüccsentést (nem tudom képen ez mennyire adja vissza)! :-) a felni alá majd elkél min.2 centi "pogácsa" (oldalanként), de egyelőre így marad!
tud valaki tippet adni hogy lehet könnyen 155 fényszóróba led nappali fényt vagy esetleg angel eye-t rakni ha valakinek van képe ilyenről annak örülnék köszi
Ja,amit itt megkerestem az otthon elvitte a NAV.:/Mondtam is az asszonynak hogy ha beszed még egy büntetést,akkor felgyújtom a fodrászüzletét a pi.....ba.:/
A lényeg, hogy a kerékjáratoknál nem nagyon láttam rozsdát. Mindennek eljön az ideje! (266)km-t jöttünk vele gond nélkül, és szerintem teljesen jól is fogyasztott, főleg a pályán. Köszönöm a segítséget, nagyon rendesek vagytok! Remélem majd tudom viszonozni! ;)
Te sem vittél el mindent :))) Addig szüttyögtél amíg eladtam a ződ mocitetőt. Utána meg mégsem kellett...
Pedig mind milliomos aki külföldön melózik... ;-PPP
Na jó, biztosan nagyon megbízhatóak a 16v boxerek, csak ez nem nagyon jön le az eddigi olvasmányokból :)
Viszont a 2.0 8V-ből meg a squadra chip kihoz 154 lovat, 160-ra simán fel lehet azt dobni egy kicsit optimálisabb gázáramlással :))) "Pici" pénzből.
Az meg már nem rossz. Sőt, ha mélyebben belenyúlsz, 170+ is kijöhet belőle másik vezérműtengelyekkel, nagyobb injektorokkal. Jó, persze az nem kevés lé és kell hozzá valaki, aki ért hozzá, de ezen ne múljon :))))