Segítség!
Sziasztok, légyszi adjatok valami tippet, mert tiszta depi vagyok. most jöttem be, miután éjszakába nyúlóan kitisztítottam az EGR szelepet, a légbeömlő elején lévő két öntvényt, az egyik csak egy bejárat, erre csatlakozik a vastag gumicső (a turbóból), a másik meg egy szelep, ami teljesen elzárja a beömlő levegő útját (ez nyomásvezérelt, nem elektromos). Meg a nagy aluöntvény belsejét, ahová a levegő megy - ameddig be tudtam nyúlni. Egy marék kormot és olajsarat pucoltam ki belőlük, tök büszke voltam magamra. A fotókon látszik a pusztítás, amit végeztem.
A probléma: már a gyújtás ráadásakor égve maradt a motorhiba lámpa, és be sem indul a motor (az önindító tekeri, de be sem robban egy henger sem).
A szereléskor én az EGR csatlakozóját széthúztam, de a végén ugyanúgy dugtam össze (másként nem is lehet). Semmi más elektromos csatlakozót vagy egyéb dolgot nem piszkáltam.
Van egy olcsó ELM328 hibakód olvasóm, de azt írja a bolond, hogy nincs hiba. (Ezek után eladó!)
Namost így el sem tudom vinni sehova, házhoz kell hívni az orvost, De úgy le vagyok törve, gondoltam kiírom magamból, és talán valakinek még ötlete is lesz, hogy mi a tök van.
Itt ülök a gép előtt, és figyelem a válaszokat...