Ha megnyertem volna az AC tombolán a Michelin gumis ajánlatát akkor kértem volna a ti felnimre 4 db Pilot Supersport köpenyt 344k Ft-os áron. Lehet lefagyott volna arcukról a mosoly... :)))
Óccsóság van felni téren. Számomra ez megint a "facsarjuk ki az utólsó forintot is" hozzáállásnak tűnik. A gumikról meg nem is beszélek. Az autó árának 10-12%-a egy garnitúra kerék.:(
Sajnos az enyém is ezt csinálja azzal a külömbséggel hogy menni azért megy és nem is nagyon kormol.Viszont olajat nyom a szivócsonkba, többet mint kellene.
Szerintem kezdődő turbóhiba.Ha lehuzod a lmm-t akkor is csinálja?Mert az enyém olyankor qva jó.
Sziasztok .-) droberto cartárssal beszélgettünk az AC-n a hátsó fék rejtelmeiről. Sebtében kerestem hozzá szerszámot. Ezt találtam :Ks tools szerszámkatalógus (az 510-511. oldalon vannak) felül az oldalszámhoz írjátok be, így azonnal odalapoz.
Sziasztok,
Kérlek adjatok tanácsot. Viszem szervizbe a kicsikét, de hátha elöljáróban van tippetek , hogy mi lehet vele a gond. A jelenségek a következők:
- lassú gyorsításnál, alacsony fordulaton megtorpan
- kormol (nincs DPF, de jobban mint szokott)
- nincs ereje
- gyorsításkor fütyülő hangot hallat
üdv! Az lenne a kérdésem felétek hogy a féknyergek upgradeje hogyan lehetséges. Pontosabban Alfás vagy Brembos féknyerget hogyan és mennyiért lehet hozzá beszerezni?