Sziasztok, unokaöcsinek meg lett a járgány, nincsen sajnos net közelben, ezért megkért, hogy osszam meg levelét veletek, amíg taggá nem érik:
" Ez a nap is eljött. 2016,03,17, végre kezeim között érezhetem régi nagy szerelmem. Egy kedves Cartárstól
gery147-től vettem meg a gépet, aki nagyon korrektül tájékoztatott az autó hibáiról is.
Már a próbaúton beleszerettem, az már csak egy járulékos extra volt, hogy amikor mentünk, jött szembe egy 159 aki villogott nekünk, ott volt az a pont, ahol azt mondtam: KELL!!!
Imádom, gyönyörű, minden egyes porcikája megmozgat, és a 2.4-es dizelnek fordulaton olyan hangja van, hogy először kimentem belenézni a motortérbe, hogy biztos hogy ez egy dizeles motor.. :))
Ami nagyon meglepő volt, az a pontos váltó, Hihetetlen mennyire jó!
Amiről vásárlásnál tájékoztatva lettem:
-90 fokot ha eléri ingadozik az alapjárat. nem vészesen, de észrevehető
-csomagtér ajtó teleszkóp gyengusz, hidegben fejbe is vág, bár egész jó idő van most, úgyhogy erre nincs panasz
-nyelestengely csapágy beszélget hozzám
Első utam a szakimhoz vezetett, egyből rádugtuk a gépre, nézzük mit vettünk.
Nem lettem boldog:
Cylinder 1: -0.99 mm3/inject
Cylinder 2: -2.67 mm3/inject
Cylinder 3: 4,15 mm3/inject
Cylinder 4: 0,37 mm3/inject
Cylinder 5: -0,88 mm3/inject
Én nem annyira értek hozzá, de azt mondta a srác, hogy főleg a 3-mas nagyon szar, de a kettes sem túl jó. Tényleg nagyon rossz ez?
Mennyibe kerül egy porlasztó felújitás?
A többi érték jónak bizonyult.
Kettőstömegűt is cserélni kell valószinuleg, szóval lesz vele meló, de nyilván nem új autót vettem, szóval ez benne van.
Elég komoly diagnosztikai muszerrel dolgozott az emberem (x431 IV) és elég mélyre sikerült kutakodnunk ahhoz, hogy az értékekből következtessünk arra, hogy a km óra állás valós, jelenleg 160,000 km.
Jelenleg itt tart a projekt, boldog vagyok nagyon, hogy végre az alfás közösség teljes értékű tagja(hamarosan már saját profilról) lehetek!"
Ez lett volna az átadandó üzenet, sok sikert az autóhoz szaros!!
![](http://www.alfaamore.hu/files/forum/00374/00374367t.jpg)