Aki nem ismerné, annyit csinál a pedalbox, hogy a gázpedál pozicióját változtatja meg az ECU számára...ergo ha 10%ra nyomod le a pedált akkor a boxxal a vezérlőegység azt hiszi, hogy 50%-ra nyomtad le, pedig csak 10en van ugye...Szóval ennyi a trükk, de nagyon hatásos, bármennyire hihetetlen.
Az autó sokkal jobban ugrik,így érzed, mert alig nyomod a gázt :) Váltáskor épphogy gázra lépsz már megindul, mintha nem is lenne turbó-lyuk...A kép egy Powerrail 5-el lesz teljes, a kettő együtt nagyon erős lehet,az viszont még várat magára :)
Három fokozatú, aminek visszajelzéséről egy LED gondoskodik....
fehér:gyári állapot;
zöld :+40% érzékenység;
piros:+70%

beszerelve, a gázpedál csatijára kell dugni, egyszerű 2perces művelet, magát a dobozt szépen el lehet dugni a középkonzol "alagsorában" , a kapcsolót pedig a kormány körül tetszőleges helyre

Csináltam egy videót is alapjáraton, fix gázpedál állásnál, hogyan is működik...
1000-es fordulatra állítottam a fordulatot, majd kapcsoltam, jött a +40% és a +70%
Video
Totalcar is írt róla
Nagy előnyének tartom, hogy kapcsolható 3fokozatban valamint a dobozban egy potméterrel állítható +- irányban az érzékenység, így még jobban személyre szabható...eladható, nem kell az ECU-t turkálni, kiszerelni miatta....
Egy hátránya van, ami felhozható ellene azaz ára 200€, viszont ha szerencséd van használtan lényegesen olcsóbban megvehető.