Figyelem Alfások! Csak a jövő hét csütörtökig 300 000-ért - nem elírás, háromszáz ezerért - elvihető a nagyvas. Ennyiért kapsz egy nagyon jó állapotú 164-est az elpusztíthatatlan (és ez ráadásul nagyon egészséges példány) TS motorral - nincs vezérműszíj, drága kis meg nagy gyertya, nem kell állandóan vezérlés módosítót cserélgetni, olaj és benzin legyen benne és kimegy a világból! Nagyon erős, olajat nem eszi, nem füstöl. Minden működik a gépben, klíma, klíma konzol hibátlan! Két hónapos műszaki van rajta, szinte hamvas. Az utastérben minden vicket vackot, ami törött volt kicseréltem, a kédereket is cseréltem ahol kellett. Az árért most kapsz még négy egy szezont futott 185/65/R15-ös téli gumit acélfelnin szexi dísztárcsákkal és ajándékba adok egy komplett fékbetét garnitúrát (a benne lévők kb 30%-osak, ebben a szezonban még nem kell cserélni őket). Szeretném ha Alfáshoz kerülne, aki még évekig örömét lelhetné benne. Adok még egy komplett hibátlan kék plüss belsőt, műszerfalhéjat és más "apróságokat" ha eljössz értük valami szállítóeszközzel. Ha a jövő hét végéig nem megy el, beszámítják egy másikba, szóval siessetek. Innen már nem ér alkudni, cserében hagyok benne benzint, hogy hazaérj vele :) Az autó előélete a fórumon megismerhető, végig normális, Alfás tulajoké volt, akik ismernek, tudják, hogy igényes vagyok a vasaimra és nem csapok be senkit. NEM azért adom el, mert nem vagyok vele elégedett, nagyon is hálás darab, sajnos muszáj megtennem, ezt itt nem részletezném. Hívjatok bátran, mindent elmesélek, nem zsákbamacska!