Seriff2009-01-15 14:59:01 //
66540
Engem sokan lebeszéltek erről, konkrétan mindenki, akit megkérdeztem. Volt köztük olyan, aki végzett már el ilyen beavatkozást. Gyűrődik a tető, elveszti a merevségét, beázik, nem lesz szép, szélzaj keletkezik majd, mert nem lehet utólag úgy betenni, ahogy gyárilag . Ha lehetne normálisan, akkor én is átdobnám a donoromból, ha már adott a komplett rendszer...
Ugyanakkor azt is tudom, hogy Téged nem lehet lebeszélni semmiről, amit a fejedbe vettél, szóval csak sok szerencsét szeretnék kívánni. Ennyi
Seriff2009-01-15 14:56:13 //
66537
Ma nem akarták elhinni nekem, hogy van ilyen Alfa Romeo, mint az enyém.
Mert, hogy ez tuningolt, mert ilyen kis lámpák nincsenek elöl gyárilag. Mondom azok Supra lámpák, nem is kicsik, csak a műjanyag géptető kitakarja, de esküszöm, nem én vágtam ki a lyukakat. Aztán nem hitték el, hogy 11éves.
No mindegy, csak érdekesség gyanánt.
Aztán elcsodálkoztam, illetve nem aztán a helyes kronológiai sorrendet nem rugnám fel, szóval ez az előtt történt, amit fent leírtam, már az, amit most írni akarok, csak mivel aztánnal kezdtem a mondatot elbizonytalanodtam, hogy nem bizonytalanítok-e el bárkit, aki olvassa és jogosan hiszi, hogy amit most le akarok írni az időrendileg a fent említett esemény után következett be, mert ugye nem így van, mert sokkal korábban, ma hajnaltájt történt, a fenti esemény meg 2 óra körül, nem éjjel, hanem délután, tehát írhatnék 14órát is, akkor nem lenne félreérthető, mert ugye ha az egyikre azt írom, hogy hajnal, a másikra meg, hogy 2óra, akkor könnyen eshetne bárki abba a hibába, hogy a 2órai eseményt a hajnali elé helyezné, különösképp ha úgy kezdem a mondatomat, hogy aztán, amivel ugye kezdtem is, sőt, most úgy érzem, mi több - bizonyos vagyok benne, hogy ezzel a szóval is fogom befejezni, viszont a második eseményt, ami valójában időrendileg az első ugye, és amint azt a mondat második szava is jelezte, ha valaki még emlékszik, hogy elcsodálkoztam rajta, szóval most már nem írom le, nehogy logikai gubanc keletkezzen az olvasóban, aztán baj lesz aztán. Naugye :D