Én csináltam ilyet, van benne még buktató bőszen... Elöl a középkonzol alatt meg kell vágni, ha nem akarod a teljes műszerfelet kibontani mert a "lábra fújó" csövek meg a compi, meg a fűtéscsap, meg minden ott kapaszkodik...
Na megvan az alsó kárpit! Juhéjj! :)))
Arra nem emléxem, hogy ki volt az, de emléxem, hogy cserélte már valaki az alsó kárpitot, úgyhogy pls help me! :) Azonkívül, hogy középkonzol alját és az foteleket ki kell baxni van még más "buktató" is a dologban?
Az hagyján hogy létezett... Mivel az Audi nem volt vevő Pininfarina tanulmányára, az öreg dolgozott még egy kicsit és kábé ugyanazt rásózta az olaszokra. Szerencsénkre. :)
Az Adok-veszek -ben van egy eladó rosso bőrbelső, facelift előtti alsó kárpittal! Ha valakinek kellene a bőr, de a kárpitra nem tart igényt (vagy esetleg faceliftes kellene) akkor beszéljük meg, mert nekem a kellene a kárpit. Vagy adok érte némi kp-t, vagy adok érte faceliftes kárpitot! :)))
Szép is a kocsid, nagyon!
Iván, horvát barátom kérdezte csendesen, hogy ez IGAZI Zender MIND? :O Elképedt, amikor mondtam, hogy igen... :D
Mondjuk én a csíkot nem tettem volna rá, ismerős 360 Modenáján sem tetszett, mondjuk mindkettő kéne így is-úgy is :)))