Egyébként meg a színtől eltekintve, még "autó analfabéták" sem fognak MiTo-nak nézni egy 8C-t, az igazi különcök meg válasszanak fekete gyöngyház színűt, vagy "egyedi" rózsaszínt...:-DD
Nekem meg ez a 3 villás felni nem tetszik. Egy Daewoo/Kia/Mazda/Honda tunying változaton elmegy, de egy Alfán ... fura! :)
(És mivel csak ez az egy 18-as felni választható, inkább lecseréltem egy kecsesebbre.)
Annyira nem, hogy a MiTo tulajokat ne zavarja, viszont elég vérlázító ahhoz, hogy a 8C tualjokat zavarja :) Meg a használt 8C árának se tenne valami jót szvsz...oda az exkluzivitás, ami biza súlyos milliókba kerülhet. Pont most néztem a nyóccéket a mobile.de-n, illetve annak a magyar mutációján, 65-69 milláért vesztegetik őket.
Ez is érthető, de már már túlzásba viszik - és nem utolsósorban csalódást okoznak vele a vásárlónak (és mégis körbeautózott egy valamioff) és a nyóccé tulajoknak (ne égessenek már egy Juniorral, semmi közöm hozzá).
Tudom, demagóg vagyok, vagy mi :)
Megint igazad van. És megint csak DE- miért ne részesülhetnének egy legenda morzsáiból a halandó Alfa-vásáról? Egy kicsit nyóccétulajoknak érezhetik magukat, vagy nem...
Ez a 8C piros egészen pontosan. Én úgy tudom, hogy azért nem lesz, mert nagyon drága a fényezése. Nagyon drága alatt érts egy hét számjegyű összeget forintban. Ha megnézed a mostani színkínálatot, abban sem szerepel.
Remek! A csíkokról eszembe jutnak azok az idők amikor az ezerkettes zsigán ez volt a legfőbb tuning...nameg a lengyelpiacos ködlámpa, és az elektromosságlevezető gumicsík, természetesen fényvisszaverő cicaszemekkel ellátva.:)))