Azzal még nem is lenne gond, ha nem az lenne középen a rétegek közt. Lenne a hátulján, lehúzod, színes izzó és kész. De nem :-(
A visszajelző izzóknál nincs rajta fólia.
Nem fog menni a projekt. A számlap fóliájának a hátulja zöld, az adja a színt.
Plexi-szín-számlap a sorrend:
Kell egy másik számlap fólia, aminek piros a hátulja (vagy színtelen és akkor piros izzó kell).
Ma rendeltem a helyi szervizben két kézifék bowdent. Délutánra megjött két teljesen különböző bowden, természetesen azonos cikkszámmal. Ráadásul egyik se olyan, mint ami benne van PHuBi-ban. Holnapra kértünk még kettőt. Kíváncsi leszek mi jön. Reggel kiszedem és viszem magammal a régit. Remélem nem kell szétszedni a teljes autót a kiszereléshez...
Annyira nem jó a német tudásom, hogy elolvastam volna. :)
Viszont a szépségéből nem von le semmit se. Érdemes elmenni. Én kifejezetten imádom az ilyen holdbéli tájat.
Én amit jövőre nagyon szeretnék, az svájcban az Oberaarsee (2303), Furkapass (2431), Nufenenpass (2478) és Sankt Gothard (2108), majd franciában Iseran (2770), Galibier (2646), Izoard (2361) és Bonette (2802). Aztán majd kiderül sikerül-e összehozni. :)
Ugye van benne egy kis csalás, mert maga a hágó 2715-ön van. Így az Iseran a Stelvio és az Agnello is beelőzi mint klasszikus hágó. A franciák cselesen úgy oldották meg, hogy építettek a csúcs fele mindkét irányban utat, mintha egy nyakörvet raktak volna a hegycsúcsra. Így már rá tudják fogni, hogy hágó, aminek ugye 2802 a legmagasabb pontja. Szóval itt a trükk. :)
Mert ugye ha nem hágó lenne akkor megint csak nem lehetne csúcstartó a Tiefenbachgletscher (2829) miatt.
És ott van még a Pico Veleta (3394m), de csak kb 3220m-ig aszfaltos.