Megjött :-)
A fogaskerék része pontosan passzol a helyére és működik vele a motor. A belső átmérője kisebb 4 mm-el, így holnap a bele menő darabból ennyit le kell esztergáltatnom :-)
Ja ja😊.Többieknek is kell szólni ne hogy elfeledjék.Mikor beszéltünk róla volt érdeklődés (viktor, giuseppe, forsberg) részèrő , de màs is jó lenne ha jönne spider nem sok szokott lenni.Most megnyomnánk😃.
Mindjárt itt a Selénia rally addig old meg , mert van mit bepótolnunk a tavaly miatt.2021 legnagyobb spideres bandázása lesz ott ha minden jól megy.Hú de várom!!
Ugyan erre jutottam én is! Keresem a megfelelő céget. Eddig az Autodigit-ről olvastam jókat, kértem is egy ajánlatot. A vonószemről meg megkérdezem Zét majd, két bontódó Spidert is láttam - ez a baromság tán nem annyira kelendő :)) De ha nincs neki, köszi a tippet!
Egyszerűbb lenne kidobni az egész immo-t. Nem lopják annyira sűrűn a Spidert hogy szükség lenne rá.
Személy szerint a rejtett kapcsolóban hiszek.
A többi Alfa vonószeme rövidebb, valószínű nem Spideré van a tiedben. Phon tuti tudna adni. Valahol láttam is hogy hirdettek, de már nem emlékszem hogy hol.
Na, hát nekem a menet ilyen, a szára jó egy harmada... nem is tudod beletekerni. Verekedni jó maximum...
Vontatni kellett pedig ma. Megoldottuk, átfűztük a kötelet a lukon és a nyúlványon áthurkoltuk.
Sajnos nagyon megszívtam az immo-val. Mostmár se kép se hang, semmi trükkre nem hajlandó elfogadni egyik kulcsát sem. Ki kellett állnom vele, mert kellett az akna. Csak emelkedőn, ez kicsit nehézkes...
Most márciusig alszik, lehet hogy tovább is, mert még be kéne fejezni a házat. Ezzel meg így az első út valami villamossági doktor lesz. Immo kiiktatás, vagy ECU csere, nem tudom... csak jó lenne, ha jó lenne :)
Az a baj hogy a közeke nem áll ki a síkból, nem lehet megfogni. Arra is gondoltam már hogy bentről kellene valahogy kifelé nyomni a közepét, de ma már nem volt időm kísérletezni.
16 évig jó volt :-)
Gyanúm hogy valamelyik előző tulaj szeretett majdnem üres tankkal járni, mert az alsó negyeden kopott el az ellenálláspálya és össze-vissza mutatott az alsó részen. 10 Euróért tankolhatott, mint nálunk a menő bömbis csávó 3ezerért.
A rezgéscsillapitás a szerepe. Nem véletlenül pont ilyen nehéz, így a szilenttel együtt el tudom képzelni hogy tényleg úgy működhet mint a toronyházakban a nagy ellensúly.
Más kérdés hogy ebből mit érezni. Egy darabig jártam nélküle, de nem tűnt fel semmi.