Mutasd

>> Szerviz2016-04-29

Mivel sajnos kis hazànk nem a legf@szàbb minőségű úthàlózattal rendelkezik, ezért a bal felső lengőkart elérte a vég. Mivel az alsó lengőkaron lévő szilent sem volt tökéletes àllapotban, az is cserélve lett.
Természetesen gyàri TRW került a rossz helyére. Nem volt olcsó, de remélem tovább bírja mint egy utàngyàrtott és akkor meg màr nem is dràga.... :)

 
>> Egyéb2015-12-19

A sebvàltó melletti műanyag egy helyen kissé megkopott, mivel nem annyira tetszett így, rendeltem szàlcsiszolt hatàsú fóliàt netről.
Színben egy kicsit eltér, de annyira nem mint a képeken làtszik.
Szóval vettem a bàtorsàgot, és pàr csavarhúzót, egy hőlégfúvót, szikét és nekiestem a melónak.
A sebvàltó melletti műanyagot csak ki kell pattintani óvatosan, majd a csatlakozókat lehúzni, vàltógombot kibújtatni. Utàna még a vàltószoknyàt kell leszedni, majd hàrom csavar tartja a gombokat azokat is kicsavarni.
A fóliàzàs volt a legkönnyebb része a folyamatnak. :)
A hàtsó fűtésnél meg volt kopva a műanyagon lévő gumi hatàsú borítàs. Kicsit megcsiszoltam,zsírtalanítottam majd ezt is lefóliàztam.
Nekem jobban is tetszik mint feketén. :)
Maradt még egy jó darab fóliàm, de a középkonzol még szép úgyhogy elraktam későbbre! :)

 
>> Szerviz2015-12-18

Mivel indítàs utàn is villogott a visszajelző làmpa, és kiírta hogy hibàs valamelyik gyertya fórumtàrs ajànlàsàra felettem a kapcsolatot Erhard-al, akinek ezúton is köszönöm a gyors segítséget. Rendelés màsnapjàn màr itt toporgott egy futàr a lépcsőn Bosch izzítógyertyàkkal!
Eddig rendben is volt minden, felhívtam egy közelben lévő szerelőt december 17-én délelőtt hogy ezeket kellene cserélni. Erre ő azt mondta idén màr nem fér bele, 18-àn dolgoznak utoljára. Következő időpont január 4.
Bele is nyugodtam, erre 18-àn délelőtt hív a szerelő ha ràérek du. hàromra vigyem a kocsit. (biztos nem tudott nyugodtan aludni) :)
Úgyhogy egy óra alatt ki is cserélték a sràcok a gyertyàkat.

Km: 161.914

 
>> Esemény2015-11-28

Mindig is tetszettek az Alfàk... Nagyon! Először 156-os SW-t szerettem volna venni még 2008 környékén, de aztàn nem jött össze, teljesen màs autó került képbe.
Aztán idén november közepén véletlenül elém került egy 159-es hírdetése.
Mondtam is az asszonynak, kocsi csere lesz... :D
Az enyémet meghírdettem kedden, vasárnap lefoglalóztàk! (Ez gyorsan ment )Közben én is megtalàltam a szàmomra megfelelőt.
November 28-àn került hozzám ez szàmomra(a többi màrka közül) leggyönyörűbb kombi 159 SW!
Kilóméteróra àllàs vétel napján : 161.128 km
Gyanakszom, hogy több van benne mivel 2013 - ban került az orszàgba törötten. A jobb eleje törve volt.
Az előző tulaj szimpatikus volt, Olasz autó màniàs. :)
160.000 km körül cseréltek komplett vezérlést szűrők, olaj,stb.
Kaptam hozzà gyàri első tàrcsafék + fékbetét szettet is.Tavasszal cserések lesznek, de legalább az alkatrész màr megvan. :)

Szóval eddig minden pozitív!