Mutasd

>> Autóápolás2020-01-24

Hónapokkal ezelőtt lefoglaltuk az időpontot, de végre elérkezett az idő és megkapta az autó az alváz és üregvédelmet Budakeszin a TTF műhelyéban, Mike Sanders és Biskor anyagok felhasználásával.
Reméljük, hogy így egy darabig nem lesz gond a rozsdával.

Az sajnos hozzá tartozik az igazsághoz, hogy a kis patkány lakatos a középső küszöböket nem javította ki, pedig előre szóltam neki, hogy azt is javítsa, mert a cél a normális helyreállítás. A padló és a hátsó kerékjáratok miatt is vissza kellett menni hozzá, ezeket javította utólag.
Annyi pozitívum van a hazudozásaiban, hogy megtudtam (gyanút fogtam és kiszereltem az üléseket, középboxot, padlókárpitot), nagyon beázik az autó, ezt az első kerékjáratban lévő gumidugók nem megfelelő illeszkedése okozta. A belteret kibontottam teljes egészében, ahol felületi rozsdát találtam, ott lekezeltem Koranttal, majd átkentem Dinitrol alvázvédővel.
A zajcsillapítók kiszárítása után megszűnt az autó párásodása is. Az már régóta gond lehetett és valószínűleg ezért rohadt le annyira a jobb küszöb (ott folyt be a legtöbb víz és állt a küszöbben is).