Mutasd

>> Autóápolás2024-07-07

A hazaérkezés után már nem volt rá lehetőség, de másnap vasárnap kellő időt tudtam szánni az autó alapos külső, belső takarítására.
A közeli szokásos önkiszolgáló mosóban kezdtünk, egy alapos habos, bogároldós mosás után először viaszos, majd foltmentes öblítés következett.
Itthon aztán szépen szárazra töröltük (a kisebbik fiam örömmel segédkezett), természetesen minden rést és kédert érintettünk, semmi nem maradhatott koszos vagy nedves. A gumik is kaptak egy fényesítő kencét, de majd úgyis le kell őket nyárira cserélni. Az összhatáson viszont mindig sokat dob a gumik leápolása.
Az autó belsejében nem volt sok dolgunk, nagyon szép állapotban van, így csak porszívóztuk és mindent tisztára töröltünk.

Sajnos előjöttek a hibák, amire számítottam is, de arra nem, hogy a hátsó ajtó és sárvédő színe ennyire el fog térni az elsőtől… Ez benne volt a pakliban, nem volt titok, hogy a hátulja javítva volt, de jobb eredményre számítottam. Majd kap később egy komolyabb polírt, ahol a kis horpadások és festékhibák is el lesznek tüntetve.

Göngyölített vételár: 2.928.000