Mutasd

>> Szerviz2015-04-04

Amikor cserélték az olajakat szóltak, hogy a levegőszűrőházzal valami nagyon nincs rendben. Üvegszállal van összekókányolva, így azt nem is tudták kicserélni. Kezdődött hát a keresgélés egy új ház után.
Ebay, Amazon, egyén honlapok, márkakereskedések, apróhirdetések, autóbontók. Egyetlen márkakereskedés tudna hozni 280 Euroért. Vicces. Ezek a németek megint magukból indulnak ki. Hülye azért nem vagyok, úgyhogy keresgélés tovább. Használtat találtam az E-bay-en 85 Euroért. Ez már barátibb ár!
Egyúttal rendeltem a két első kerékjárati ívhez műanyag borítást is, mert valamiért azok is töröttek (plussz 41 Euro).
Teszek fel pár képet arról, ami a motortakaró dekni eltávolítása után fogadott.
Kb 6 órás munkával sikerült kicserélnem mindent. Közben találkoztam nem hozzáférhető csavarokkal, a falán keresztül a kasznihoz csavarozott levegőszűrőházzal, alátétnek használt sörösüveg kupakkal, lökhárító csavarral, melyet a műanyag borításhoz használtak fel stb. Tényleg rendet kellett itt már tenni.
A lökhárító pár helyen törött, így ennek helyrehozatal is projektbe véve. Ha minden jól megy május közepén meg is fog történni otthon.
A költségem munkadíj nélkül értendő. Mivel én magam csináltam (megleptem magam húsvétra), így megspóroltam kb. 6 * 50 vagy 80 Eurót. Úristen most számoltam csak utána, lehet, hogy közel 150.000 HUF a zsebemben maradt? :D

km óraállás: 178.490