Mutasd

>> Szerviz2015-04-04

Mintegy 25-30 helyről kértem részletes ajánlatot. (Tekintsünk el attól a szokásuktól, hogy nem reagálnak az e-mailre) Megint viccesek voltak a németek. Olajcsere szűrővel, fékolajcsere, levegőszűrőcsere, pollenszűrőcsere váltóolajcsere 470-550 Euro. Ha-ha
Ha én rendelem meg az anyagot, akkor kb 100 Eurot tudok spórolni. Naná, hogy én rendelem meg! Így belefér mégy az üzemanyagszűrő kicserélése is. Ha én viszem az anyagot, sok helyen nem is állnak velem szóba.
Végül a magyar srácokkal csináltattam meg. A munkadíjra adott ajánlatuk módosult kicsit, mert nem cserélték ki a levegőszűrőt (a ház üvegszállal van összekókányolva, javasolják a teljes ház cseréjét), valamint a váltóolajat (mert még nem sikerült kiderítenem, hogy van-e benne cserélhető szűrő vagy sem, ha van, honnan tudok ilyet venni) valamint a pollenszűrőt én magam cseréltem ki az itteni leírásaitok segítségével.
Utóbbit mintegy 15-25 helyről kérdezem meg eddig. Egy helyen mondták, hogy van nekik (130 euroért egy szűrő), az összes többinek nincs (köztük olyanoknak mint Mapco, MAN, Bosch, Febi Bilstein, Meyle stb.)

Anyagok:
Liqui Moly Top Tec 4200 olaj
Magneti Marelli olajszűrő
Meyle FTM15-12 3190000 pollenszűrő
ATE SL6 DOT4 fékolaj
Meyle üzemanyagszűrő