Mutasd

>> Esemény2012-03-17

30. születesnapomra baratnöm es huga slfäs szivet melengetö ajandekokkal leptek meg.EGy üveg borocska,illetve egy pulcsi volt az ajandek.

 
>> Tuning és extra2011-10-24

Ime a kepek a carbonolt cuccokrol beepitett ällapotban.Az optika sztem jo, azt hogy mennyire tartos majd meglätjuk...Egyet tegnap probakeppen a felhuzäs utan ujra foliätlanitottam, maradek nelkül eltävolithato, ugyhogyha ugy adnä a dolog hogy nem tetszik,vagy felholyagosodik egyszerüen letepem es mintha ottsem lett volna...

>> Tuning és extra2011-10-23

Ma a komplett delöttöm räment a "maradek" bevonando alkatreszre.
Reggel 8 kor mär az alkatreszeket bontogattam ki a kocsibol. Ezek utan következett a tökölös resz...Kapcsolok kiszedese, tisztogatas, foliadarabolas, räillesztes, hajszarito, simogatas,hajszarito, kivant reszek eltävolitäsa etc, etc,etc...es egyszercsak negyed 2 lett. Ekkor keszültek el az elemek. Nemlettek mindenhol tökesletesen a sok kerek sarok miatt,de a hiba alig läthato,minimalis ränc formäjäban.Az eredmennyel nagyjabol elegedett vagyok. :)
A munka utan mintha bomba csapott volna a szobäba..Negyed ora takaritäs követte a tevekenyseget... :D
Most egy napig ällni hagyom öket szobahömersekleten, majd holnap melo utan beepitesre kerülnek.

>> Tuning és extra2011-10-22

Mär miota megvettem a carbonoptikäs közepkonzolt azon järt az agyam ha idöm engedi pär elemet meg carbonozok az utasterben. A kilometerora, a fordulatszammerö, es a közepsö kontrollelem keretei estek elöször a projekt "äldozatäul.
A kereteket a faceliftes 156 ezüstözes mintäjära a peremen carbonoztam.
Sztem jol neznek ki.

>> Tuning és extra2011-10-09

A szep napos idö kicsalogatott a friss levegöre.Mivel spirälcsö es idö is rendelkezesre ällt igy az összes vezeteket spirälcsöbe huztam, ezzel elkeszült az install.
Mivel a szep idö nem engedett vissza igy letisztitottam a börbelsöt, majd utana lekezeltem böräpoloval.
Csilli villi es illatos :DD

 
>> Esemény2011-10-05

Elerkezett a 200000. kilometer a vas szämära,nekem pedig az 56000. boldog ALFA-s kilometer köszöntött be ezältal.
Hogy milyen erzes? Miert szereti a barätnöm is?
Jopär autoban josok kilometert levezettem mär de olyat mint ennel a kocsinäl egyiknel sem ereztem (pedig többek között voltmär szerencsem vezetni 355 lovas Porsche 911 carrerät is, simän egy gepnek tünt...)...
Ennek a fekete joszägnak lelke van. Fura, de az az erzesem ,hogy märmär reszemme vält ,es valahänyszor ränezek ugy erzem ez az ""AZ AUTO" ami engem tükröz, ez vagyok en.
Valahänyszor felmerült bennem a gondolat hogy cserelni kene (csak alfa välthatja az alfät...) jön a belsö hang ez az auto az igazi, kiegeszit, jön az erzes hogyha nem lenne hiänyozna...
Nemjol pakolhato? Nincs benne pohärtarto? Nincs pakolorekesz? Es akkor...?
Mi az ami van?
Talän az hogy:
-Elegedetten vigyorogsz miközben 190-el tekersz az autopälyän a belsö sävban? -Lemoshatatlan vigyor a kepeden mikor germäniäban utänafordulnak egy 10 eves autonak?
-Lehuzod az ablakod hogy halljad hogyan hörög a direktszürö mikor a soros 5 henger kimeletlenül szivja befele az egeshez szükseges levegöt ,mikor tolja elörefele a fekete kasztnit?
-Megveregeted az orrät egyegy sikeresen megtett hosszu ut utän?
Es mindezt egy auto vältja ki?
Hogy ez nemnormälis? Hogy ez irracionälis? Igen...De ez van...2008 december 13 ota...
Igy nemkerdes toväbbrasem, igen ezutänis boldogan rojuk együtt a kilometereket.
Remelem meg sokäig...

 
>> Szerviz2011-10-05

A vas abszolvält egy csont nelküli müszaki vizsgat ( a folialetepest nem vesszük hibänak - bär mint eddigis ujra visszais került pär nap mulva :) ). Kapott friss olajat (köszi Erhard) illetve ujra lett tömitve az olajteknö nemi szivärgäs miatt. Beepitesre került egy uj nyomocsö is a cooler utan (köszi Cacho cartärs) miutän az elözö kilehelte lelket, valamint a rejtelyes körülmenyek között eltört pozitiv saru is javitäsra került.

 
>> Esemény2011-09-17

Tegnap ujra eljutottam az IAA-ra. Iszonyat tömeg szebbnel szebb autok,es hostessek.
Minden ami egy ferfi szem szamara jolesik.
Without heart we would be mere machines

 
>> Tuning és extra2011-06-06

Bekötesre került vegre a 2 ventit kapcsolo rele,igy män hülhetnek az erölködök...7 oräs tesztut is megvolt,müxik a dolog...
A käbelek rögzitve,märcsak a maradekot kell spirälcsövel betekernem,es kesz a buli...
Köszi az Instrukciokat GTPeti :)

 
>> Tuning és extra2011-05-31

Lénárd barátomnak hála megérkezett a várva várt relé a hifihez a ventik kapcsolására.
"márcsak" bekell kötni :)