Lacci33 - főkép
>> Tuning és extraAlfa 33 1.7 8V I.E. // 2012-05-04

Az úgy kezdődött, hogy apám hozott nekem olaszból egy műszerfalat az autóba, amit szétszedtem megérdeklődni, hogy mi van benne. Arra jöttem rá, hogy azért világít zöldet, mert az izzókon zöld búra van, amit ha leveszek, elméletileg fehéret kéne világitania a számoknak.. Elméletileg csak, ugyanis a hagyományos izzók narancssárgát világítanak, úgy meg nem nagyon volt szép fénye. Leltem jó árban T5-ös fehér LED izzókat, amiket beraktam, és pont olyan, amilyennek megálmodtam... Továbbá unokatestvérem bontott 164-eséből "loptam" mutatókat, mert azt hittem hogy a 33-ban is fog "világítani".. Hát tévedtem.. Megy majd vissza az eredeti.

>> Tuning és extraAlfa 33 1.7 8V I.E. // 2012-02-27

Szóval majdnem egy év után, itt van az igért hang az új kipufogóról..
hangtompítóval
hangtompító nélkül
én nemtudom eldönteni, hogy melyik jobb :)

>> EgyébAlfa 33 1.7 8V I.E. // 2012-01-18

hol is kezdjem? valamikor úgy 2008 magasságában jött egy olyan ötletem, ami megvalósítás után fél órával megbántam. nem, ez nem jó kifejezés, mert nem bántam meg, mert kellett, csak valahogy nem tetszett a 33-on. de azért rajta hagytam, mert a szüleim vették nekem, szóval nem volt kedvem bárhogy is megbántani őket. így maradt.. de idővel, amikor kezdtem észre venni, hogy az emberek röhejesnek tartják, meg kötekedtek belém, hogy vajon mi van az autón a listáról, meg bla bla bla wannabe streetracer, így négy év után úgy döntöttem, hogy jobb lessz nekem nélküle.. 10 perc alatt az autó visszanyerte a normális alfa kinézetét, és nincs többé "hülyegyerekautója". néhány kép a megszabadulás pillanatairól:

>> Tuning és extraAlfa 33 1.7 8V I.E. // 2011-03-10

Hát eljött az idő újra lecserélni a kipuffomat. Pontosabban a hátsó dobot. Eddig volt rajta egy amivel vettem az autót, utána kapott egy "újat" ami k.b. egy éves volt, és mai napig az van rajta. kicsit meguntam azt a kétcsüvű akármit, meg nem is tetszik az elhelyezkedése, rászántam magam hogy vegyek egy újat. Mindigis tetszettek nekem azok az imprezás, skyline-os, suprás kipuffok, hát akkor miért ne lehetne nekem is?? Így vettem. Állitólag Tenzo R, de tanusítani nemtudom, mert nincs ráírva semmi. De mind1. Majd ha a verdán lessz, jön hang is. Remélem jó lessz a hangja :)

>> Tuning és extraAlfa 33 1.7 8V I.E. // 2010-07-17

végre van új kormányom, így kilökhettem azt a csunya töröttet... MOMO Tuner helyett MOMO Devil lett, de bánja a fene, lényeg hogy van. mivel az autóm LPG-re is üzemel, és valami megcsesződött benne és ha gondol egyet robban, és ennek az új, k.b. másfél hónapos direktszűrőm itta meg a levét, ugyanis megégett... így hát kaptam egy K&N szürőt. és úgy gondoltuk a faterral, hogy ha már szétszedtük az autó belsejének a negyedét, miért ne bonthatnánk tovább, mert a sebességmérőm itt ott megugrált... szóval azt is megoldottuk...
képek:

 
>> EgyébAlfa 33 1.7 8V I.E. // 2010-06-22

az alfa k.b. alfacity óta áll... eltört a kormányom, így nem járok vele... de van rendelve új (MOMO Tuner) és majd azt kapom anyumtól születésnapomra :)