Blog >> matrica

>> Tuning és extraszeruuu // Alfa 146 1.9jtd // 2018-05-14

Mikor hozzám került a gép, az első jel teljesen le volt kopva (első kép) , a hátsó pedig nagy részben! Így hát eldöntöttem, hogy valamit kezdek vele. GT Ɨ|ѯ cartárs jóvoltából hozzájutottam két karbon fóliás matricához, amiket felragasztottam, és még kapott egy kis pluszt is! :)

>> Tuning és extramesa // Alfa GT 1.9 JTDm 16v // 2018-05-02

Kapott új féknyereg festést, meg szép kalligrafikus Alfa Romeo feliratot, mind a négy féknyeregre.
Vettem Seat Leon Cupra R koptatót előre, azt is felcsavartam a GT első lökösére
Sokkal szebb lett így az autóm! :)

>> EgyébRicoe156 // Alfa 156 1.6 TS 16V Progression // 2018-02-16

Megkapta :) Sokkal jobban néz ki :)

>> EgyébRomeoOne // Alfa 159 2.0 JTDm 16V 170 LE // 2018-03-26

Fényeztettem a lökhárítót és mivel "D" típusú matrica rendszámom van, két választásom volt: A fényező kimaszkolja a rendszámot és körbefújja, ahogy tudja vagy lekaparja az egészet és szépen telibe fújja a lökhárítót.
Gondolkoztam egy kicsit és egyrészt nem akartam gányolást, másrészt az első rendszám már így is elég rossz állapotban volt, rendesen hámlott. A második opció mellett döntöttem és elmentem a kormányablakhoz új rendszámot igényelni.
A legjobb része az volt az egésznek, hogy a kormányablakban kapott igazolással 30 napig legálisan járhattam első rendszám nélkül. Aki Alfás az érti, mire gondolok. Ezeken az autókon csak nyűg elöl a rendszám. Középre nem lehet tenni a pajzs miatt és sehol sincs igazán jó helyen, mindenhol csak belerondít a kocsi orrának esztétikájába.
De véget ért ez az időszak is, így fel kellett helyeznem az új matrica rendszámot. Szöget ütött a fejembe, hogy nem szép ez így. Persze hatósági jelzést rongálni nem csak nem illendő, de nem is törvényes. Ennek ellenére hajlandó voltam áldozni a szépség oltárán és lenyesni a rendszám vastag keretét. Így egy kisebb méretű, de még mindig minden információt és jelzést tartalmazó rendszámom lett, ami szebben virít az autó elején.

>> Tuning és extraystuc // Alfa 156 SW 2.4 JTD M-JET 20V // 2018-02-15

Mivel tavaly sikerült elhagynom a 4 felniből 3 kupakot, kellett új. Rendeltem kupakot az Ebay-en, GT pedig matricát készített rá nekem. Nem bonyolítottam túl, ugyanaz a logo került rá, ami eddig is volt.

Ehhez az autóhoz is kértem GT-től matricát és a szokásos helyre fel is ragasztottam.

>> Tuning és extraGyapi Ɨ|ѯ // Alfa 159 2.2 JTS berlina // 2017-09-10

A kígyó régóta várta, hogy felkerülhessen a helyére.

>> EseményNGC // Alfa 159 2.0 JTDm SW // 2017-05-20

Felkerültek a kígyók, szembenéző, króm.

>> Tuning és extragiacinto // Alfa 156 2.5 V6 24V Distinctive // 2017-04-03

Tegnap megjött egy pár új Registered Alfa Driver és egy pár fekete Biscione matrica az index alá. Az autó Tuingmannél van futómű vizsgálaton, illetve olajcserén. Ha hazajön, megkapja a matricákat és egy telipolírt. :)

Ma a debreceni Pilkington AGR Ablaküveg centrumban kicserélték a repedt első szélvédőt, természetesen a gyárinak megfelelő Pilkington üvegre.

Kifogástalan munkát végeztek, nincs nyoma a cserének, még az alsó sarkokban lévő műanyag takarók is szépen állnak a helyükön.
Külön köszönet a segítőkészségükért, beállhattam felragasztani a matrica rendszámot, illetve segített az egyik kolléga zsírtalanítani, kicsit megmelegíteni.
A kinti -5 fokban nem sok esélyem lett volna.