Blog >> embléma

>> EgyébCsongi // Alfa 156 1.6 ts berlina // 2018-11-19

Elöl új, hátul régi fajta embléma csere és a téli gumik is felmentek.

>> Tuning és extraAlejandro // Alfa 159 1.9 JTS Berlina // 2018-11-03

Három és fél év után ismét sor került az AR emblémák cseréjére saját kezűleg.

Aliexpressről rendeltem az új típusú emblémákból 2 db-ot nevetséges áron, amik szerintem nagyon jól mutatnak feltéve.

>> EgyébShadin // Alfa 145 1.6 TS Special Edition // 2018-09-16

Méltánytalanok voltak az emblémák így kapott előre és hátra is újat.

>> AutóápolásProdyG // Alfa 159 sedan (2.4 JTDM) // 2018-06-01

A hátsó embléma kezdett nagyon rossz állapotba kerülni, így Elaforg-éktól vettem új, gyári emblémát.
Mivel a kocsin a hátsó embléma már a facelift-es, nyomógombos verzió, így kicsit jobban kell vigyázni a régi embléma leszedésével, de sima ügy ez is. Sok blog van erről a témáról, nagyon nem is részletezném, a csatolt képek magukért beszélnek :)
Most csak a hátsó emblémát cseréltem, mivel 2 éve az első már lecserélésre került (szintén gyári emblémára). Az első azóta is tökéletes állapotban van :)

>> Tuning és extraystuc // Alfa 156 SW 2.4 JTD M-JET 20V // 2018-03-01

A csatornafedél okozta sérülés ismét helyre lett állítva, természetesen Vittorio által. Fizetett az illetékes, így ez a gond megoldódott. A beszerzett új emblémák is felszerelésre kerültek. Megnézettem a bal első ülés fűtését is, mert az nem működött, szerencsére csak kontakthiba volt. Valamint nagyon régóta játszotta a lámpamosó azt, hogy spriccelés után nem ment vissza a helyére. Ez anyira nagy problémát okozott, hogy ennek köszönhetően az ablakmosó víz elfolyt szépen lassan. Ebben a trutyi időben ez meg annyira nem szerencsés, úgyhogy ez is javításra került egy kis izé (nem tudom a nevét, ez osztja ketté a tartályból jövő folyadékot) cseréjével. Most már jól üzemel.

>> Tuning és extraystuc // Alfa 156 SW 2.4 JTD M-JET 20V // 2018-02-15

Az autó elején az embléma már nagyon kopott volt. Matrica volt ráragasztva, ami szintén kezdte megadni magát. Úgy döntöttem, hogy lecserélem valami szépre. Így hát vettem az autó stílusának megfelelőt. Andreas nagyon készséges volt, ha a munka nem szólt volna közbe, még le is cserélte volna az autómon...

>> Tuning és extraptom // Alfa 159 Progression 1.9 JTDM 16V SW // 2017-04-09

Lakásprojekt miatt mostanában kevesebb idő és anyagi forrás jutott a kocsira.. Most folytattuk két kisebb esztétikai dologgal. A képeken jól látszódik miért érett már az embléma cseréje. Tartóval együtt rendeltem, mert így jobban tetszik. Ezenkívül a középkonzolon található három beömlőt cseréltük le, eléggé használhatatlan állapotban voltak már.

>> AutóápolásHpeDave // Alfa 156 SportWagon // 2017-02-19

Még a facebook-os Alfa csoportban láttam,hogy sokan árulnak u.gy. emblémákat.Nem tudtam milyen minőségű lehet, de olcsón találtam egy párat amivel annyi baj van,hogy a kereszt része nem piros. Így arra pont jó lesz, hogy kipróbáljam mennyire bírják ezek a kínai cuccok. Én Brigitől rendeltem,így nem kellett heteket várnom mire Kínából megjönne. Ma ki is cseréltem őket.

>> Tuning és extraJCsabi // Alfa 147 1.9 JTD 8V Distinctive // 2016-10-08

Kopottas volt az embléma a verdán, így kicseréltem. Szerintem nagyon jól megy az ezüst autóhoz ez az újfajta jel.

>> SzervizGyapi Ɨ|ѯ // Alfa 159 2.2 JTS berlina // 2016-08-01

Első embléma kissé megkopott-kifakult-megüvegesedett. Már régebben a szerviz alkatrészekkel megvettem az emblémát, most volt alkalmam lecserélni.
RomeoOne blog bejegyzése alapján csináltam. Minden simán ment. Köszi a leírást RomeoOne.