Mutasd

>> Szerviz2010-05-21

Kivolt égve mind a 3 tekerentyü hátsó világítása. Mivel nem kaptam sehol olyan foglalatú izzókat, amien nekem kelett volna, így hasonlót vettem és átforrasztottam a gyári foglalaltba a rizsszem izzókat :) macerás egy munka, legközelebb eredetieket szerválok az tuti! De sokan így ajánlották, mert gyárikat nagyon-nagyon nehéz találni :(
Aki hasonló müveletre adná a fejét, annak egy kis segítség, ami alapján én is csináltam ezt aszerelést:
Hogyan cseréljünk izzót a 147 klímapaneljén?!

>> Szerviz2010-05-19

Mint kiderült az előző tulaj valami okból kifolyólag szélvédőt cserélt...node ekkora trehány munkát kevesen végezhetnek!!!
Kész szerencse, hogy most volt nagy esőzés, így kiderült, hogy a szélvédő peremén valahol ereszti be a vizet. Mint kiderült annyira szarul lett anno berakva a szélvédő, hogy 5 helyen eresztete a vizet. Nomeg pár miliméterrel el is volt csúszva az egyik irányba.
Node ma ez orvosolva lett :) Ismét bátran álok az udvaron (garázsom sajnos még nincs), mert tudom, hogy nemkell attol tartanom, hogy ismételten nedves tetőkárpitot pillantok meg, ha beülök.
5 év garanciát kaptam a szervízben a munkájukra :)
A szervíz neve NOVUS és itt Szerbiában, Szabadkán található. Profiul felszerelt mühely és nagyon értik a dolgukat. Minőségi munkát végeztek. Bejáratnál lekell adni a kocsit, mivel a szervíz terüeltére szigorúan tilos a belépés, de a munkálatokat a várakozóbol egy hatalmas üvegfalon keresztül nyomon lehet kísérni :)
Képeken a beázás látható...

>> Szerviz2010-05-13

Ma túlestünk egy számítógépes diagnosztikán...
Mivel a katalizátoromban a kerámia tropa, szét van esve, így a lambdaszondák állandó hibás jelet küldenek, amit a számítógép egy áthidaló vezérkóddal reagál le. Ergo mintha nem is lennének bent a lambdaszondák...katalizátort kellen cserélni, de az nem filléres befektetés lenne, így gyanús, hogy lenyelem a 11 literes fogyasztást (gázbol) :P
minden más rendben volt, semmi kirívó hiba (ABS, légzsákok, klíma, ventilláció, üzemanyagszivattyú, stb)...megérte elvégzetetni, mert most képben vagyok a kocsi állapotával és nem csak találgatok.
Egy jó hír, hogy a számítógépből 7OOO (!) km-el kevesebb összkm lett kiolvasva, mint amennyit az óra mutat... :)