Mutasd

>> Szerviz2019-02-27

Eredetileg vezető és utas + ülés légzsákos biztonság van benne, de ki kerültek az ülések belőle, és majd simát kap, meg hát úgyse működött, valószínűleg az ülés foglaltsag hibája végett, ezért kiszedem belőle a légzsák kábeleket vezérlővel együtt, és kap egy sima vezető és utasoldali légzsákos rendszert.
A ki bontás közben láttam hogy a felső műszerfal bal oldalán a két csavar tartó műanyag, + a kilométer óra keret műanyagja le van törve, tehát abba már nem fogatunk semmit.
Szerencsére múltkor pont hoztam egy ilyen felső műszerfalat, ami nem törött sehol sem, így hát majd az kerül vissza e helyett, csak még kicsit piszkos :)
A valamikori riasztó kábelezése valami szörnyű.
Kérdeztem is az én asszonykámat hogy tegyünk e bele vissza riasztót, de azt mondta hogy ki lopná el :DDD (amúgy szereti az autóját, csak poénos volt :)
Na szóval nem kell kötni bele másikat, legalább ennyivel kevesebb, bár úgy is átalakítottam volna hogy valahogy nézzen ki, de így csak ki vágom ami nem oda való és le szigetelem.
A műszerfal közepén hiányos volt a világítás, azt pótolom jó izzókkal, és a műszer óra világítása sem eredeti. Valami zöld, de nem olyan jó számomra. Úgy hogy azok is cserések lesznek.
A két első ülés közötti közép konzolon volt beszerelve egy 3as szivargyújtós USB doboz, ami fel volt furva a közép konzol hátulja felé, na az is repül.
Nem is lenne vele baj, de nem szép, és roncsa az összképet egy ilyen megoldás ott.
Erről viszont szerintem nincs fotóm sajnos.
A motor vezérlő burkolata csak volt, csavarok nem voltak, úgy hogy rögzítettem.
+ találtam még egy hiba kód olvasó csatit, a klímáét.
A kormányt is cserélem, mert a gyári bőr már azon sem jó, és azért is van rajta ez a bugyi... Kap sima kormányt ami szép.