Mutasd

>> Szerviz2018-02-20

237036km-nél kicseréltettem a kuplungot és ami ezzel jár,természetesen a kettőstömegűt is mivel volt már egy kis hangja.Elment volna még,de hosszú távokra használom ezért szeretem ha rendben van.

 
>> Szerviz2017-08-28

Elérkezett a következő nagyszervíz. 231500 km-nél lett cserélve másodszor a komplett vezérlés és ami ezzel jár. kapott friss olajat és szűrőket is.

 
>> Szerviz2017-08-26

Elkezdett az autó kis fordulaton rángatni és gáz adásra is lasabban reagált.Olvastam már,hogy ez lehet a MAP szenzor hibája is,mert a szivósorban elkoszolódik.És valóban! Alig tudtam kihúzni a helyéről úgy megvolt rakodva mindenféle kormos,ragacsos trutyival. A jól bevállt módszert alkalmaztam én is a tisztitásához. Féktisztitó+fogkefe. Tisztitás után vissza szereltem és ha már ott voltam az EGR szelepet is szét szedtem egy tisztításra,de meglepett,hogy alig volt rajta korom. Össze raktam az egészet és kipróbáltam.Hihetetlen a változás.Nincs a rángatás és kisebb fordulatról is gyorsabb a gáz reakció.

 
>> Autóápolás2017-04-11

Végre ki lettek javítva a karcolások és apróbb sérülések.A bal első sárvédő,csomagtér ajtó és a hátsó lökhárító újra lett fényezve.Utánna kapott az autó egy komplett polírozást.Nem észlelhető semmi szin különbség.

 
>> Egyéb2016-05-14

Yani cartársnak köszönhetően újra működnek a kormány vezérlő gombok.Az ő segítségével lett rendelve a rádióhoz egy (Can-bus) vezérlő egység,a rádión meg megvolt a funkció,hogy melyik gomb hova legyen beállítva.

 
>> Egyéb2016-04-09

Megjött a jó idő és itt az ideje felszereltetni a nyári gumikat.A régi gumik már eléggé kopottak voltak ezért vettem újakat. Continental Premium Contact-ot kapott az autó.

 
>> Tuning és extra2016-04-01

Megint egy kis matricázás............ :-)

 
>> Egyéb2016-01-16

Az új fejegység tökéletesen működik!

 
>> Egyéb2016-01-08

Ma sikeresen beépítettem az új rádiót.csak egy kicsit kellett megbontai a borításokat,hogy a kábeleket jól el tudjam helyezni.egy pár kábelt át kellett kötni mert nem volt azonos a régi rádióval.A Blue & Me dobozkáját is ki kellett dobni mert tovább nem funkcionál se a gyári Navi,se a kormány vezérlő gombok de a Bose erősitője sem csatlakoztatható mert az is valahogy a gyári cuccal volt összhangban.De az új rádió mindent tud ugyhogy nem vesztettem semmit.

 
>> Egyéb2016-01-08

A rádióhoz kellett vennem beépitő keretet aminek a belmérete legalább 3mm-rel kisebb volt mint a rádió.igy ki kellett csiszolni belőle.Bő egy órahosszába került de végül meg lett.