Mutasd

>> Esemény2020-07-10

Külföldi munkavégzés miatt elmaradt ez a blog, de az 5 év megérdemel egy méltó búcsút, mert rengeteg örömteli pillanatot adott az autó. Igazat megvallva sok terv merült fel, ami miatt az autó eladásán nem gondolkodtam hetekig, hirtelen felindulásból döntöttem így. Ha sokat gondolkodtam volna, még mindig meglenne az autó. Az ok nagyon egyszerű. Iszonyúan megy a gép. De valami hiányzott.
Mivel 2019 szeptember elején láttam előre, hogy az autó nem fog menni az utakon legalább 2020 májusáig, így meghoztam a döntést és felkerült az autó a hahu-ra. Voltak komoly és komolytalan érdeklődők is, utóbbiak között volt rendkívül vicces telefonbeszélgetés. Végül a verda Balage156V6-hoz került, ami jó döntés volt.
Napi szinten céges személyautóval járom az utakat, ezért a terveim között szerepel egy hétvégi autó, amit nem az egyik helyről a másikba eljutás miatt tartanék, hanem az élmény miatt. Élmény nem minden esetben csak az erő, hanem a valami extra, amivel eddig nem találkoztam. Erre tökéletes választás lett volna akkor még általam nagyon várt új GTV coupe vagy spider, ami be is volt harangozva 2021-22 vagy 23-ra. De még az esetleges új Giulietta QV vagy veloce is szóba jött volna. 4c-vel is kacérkodom. Célom az, hogy 40. szülinapomra meglepném magam egy ilyen autóval. Sajnos az alfa menedzsment hozott egy döntést és elkaszálták a terveket, mivel a potenciális vásárlókra szeretnének fókuszálni akik SUV-ot vesznek. Viszont jó magam nem. Úgy fest máshol kell körülnéznem, mert ha az álmaimat követem, akkor bizony nem lesz az emblémán kígyó és kereszt.