Mutasd

>> Tuning és extra2021-05-18

Még áprilisban lett hozzá egy alkatrész motor, működőképes 1.4 + új vezérmű szíjjak, rajta új vízpumpa és 4 új gyertya, új üzemanyag szűrő, olajteknő tömítés és egyéb a motorhoz tartozó sallangok. Ezt kiegészítve lesz meg majd a nagyszervíz a mostani motoron. 30. 000 Ft volt összesen. Szerencsére nem kellett messzire menni érte.

Következő a fényszórómosó ami nekem nagyon bejön. Gyáriba még egy párt tudnék szerezni újan, de az 33. 000 lenne a két kis műanyag darab, úgy hogy ez elgondolkodtató. Viszont keresgéltem más márkák mosói között, sok kicsi apró van ami nem tetszik. Olyan kellene ami közel hasonlít legalább a gyárira. Találtam egyet, még pedig a Mitsubishi Pajero Montero 2003-2006 széria közel áll hozzá, aztán majd kiderül. Még nem érkezett meg, de méretei alapján nem egy apró darabka és ugyan úgy oldalanként dupla szórófejes. Csővezeték utólag vásárolható univerzálisan, motor meg van idehaza. Ha bejön akkor a TS-en is végrehajtóm majd, de ez a jövő. Ennek ára az eredetihez képest csak 5564,- párban és újnak feltűntetve.

Utólag, közel egy hete vettem bőr üléseket hozzá amiket már páran szerettek volna tudomásom szerint megcsinálni és lehet hogy van is olyan akinek ez sikerült. 2 héttel előtte kerestem facen piros bőr üléseket, legjobb a 147-es 3 ajtós verzió lett volna, de senki sem jelentkezett és én sem találtam. Aztán akadt egy 156 SW ülései. Különbség a 145-ös képest hogy a hátsó üléssor zsanérjai mások és az ülés osztás is fordítva van. Ezt majd bele kell alakítani. Elhoztam hozzá a dönthető rész zsaner darabját is amibe bele akad. Az első ülések mivel 5 ajtós, nem dönthető. Terv elsőkörben áthúzni a 45 üléseire. Légzsákos ami nem lesz bekötve és elvileg ülés fűtés is van benne, de szerintem ez csere lesz majd újra. Voltak hozzá ajtókárpitok és 'B' oszlop belső műanyag, minden ami piros ehhez a szetthez. Ha látszólag nem válik be akkor még tovább tudom adni. Az első üléseket újra kell festeni a kopás végett. Van kartámasz elől hátul és a hátsó ülés középső része is vállnál jön le. Kaposvárról hoztam, oda vissza 430 km... Egy délelőtt volt. El rakva, majd később lesz vele vmi.. Ez 35.000 volt a komplett szett. Nekem nagyon bejön ;-)