Mutasd

>> Szerviz2022-01-06

Bal hangszóró rács füle elvolt törve, ezért venni nem akartam másikat így javítottam. Középbox kéziféknél a rögzítés szintúgy el volt törve, ezt is inkább javítottam csak. Váltókar kapott egy kis kenést, takarítást. Kellett másik tükör állító is, és új eredeti váltószoknya is a helyére került. Bontott váltófejet kapott, ez szebb mint a korábbi.
Hátsó ablakszálfűtés nem működött, tükörfűtés sem persze, és az elektromos tükörállító sem. Biztosíték táblából hiányzott a reléje.

Ablaktörlők kaptak egy kis festést mert már kopottak voltak, új lapátokkal felszerelve :) Első ablaktörlő karokat már előttem kicserélték faceliftes verzióra.

Index balra egyet villant és utána semmi. Kapott Kontakt sprayt és másik relét, működik rendesen, csak érintkezés gondja volt.

Motorháztető nyitó bowden kiakadt a nyitókarból. Bowden szorult és a zár rugója nem tudta vissza húzni a bowden így az utastérben ha úgy mozdult akkor kiakadt belőle. Ezt egy 15-20 nyitás után megjavult, bowden nem szorult és a rugó vissza tudta húzni alaphelyzetbe.