Edyboy - főkép
>> EgyébAlfa 155 1.7TS 8V // 2013-12-04

Már úgyis rég volt defektem,ma éppen ideje volt...
Beálltunk az áruházi parkolóba és mire kijöttünk már egy szem levegő sem volt a jobb első kerékben. Gyorsan busszal haza,másik kocsival vissza,meg pótkerékkel, ugyanis amióta nem tudtam kiszedni a tüskét,ez a mődja.
Kiderült,hogy szelepcserével megoldódik a probléma,úgyhogy ez lett.

>> EseményAlfa 155 1.7TS 8V // 2013-09-12

Ma este mentenem kellett asszonkámat,akinek sikerült megpadkázni a bal első gumit,amely azonmód leengedett. Mint kiderült,javíthatatlan hasadás keletkezett szegény papucson,így hát úgy döntöttem,hogy az idén hamarabb kerül fel a téli papucs.
És lőn !

>> SzervizAlfa 155 1.7TS 8V // 2013-02-06

Orvosolva lett a karácsonyi malőr.
Két másik használt gumi került fel,mivel javíthatatlan lett régi.

>> EgyébAlfa 155 1.7TS 8V // 2013-01-14

Ma nem úgy ébredtem,hogy este 10 órakor defektet fogok szerelni egy jéggel borított parkolóban de hát mégis így lett. Indultam volna haza melóból és egy fordulónál épp csk hozzáértem egy padkához és ez elég volt ahhoz,hogy felhasadjon a gumi. Valószínűleg valami kiálló éles kő vágta fel. Viszont nem volt egyszerű a szerelés,mert nem bírtam felszerelni a mankó kereket,mert a tüske miatt rövid volt a csavar. A tüske meg nem jöt ki,mert belerohadt a csavar. Így hát maradt a telefonos segítség. Másnap meg karácsonyfadíszítés helyett mentem vissza a nyári kerékkel.

>> EgyébAlfa 155 1.7TS 8V // 2011-12-12

No,ma sikerült a két napja felhelyezett téli gumimat zsírra vágni :((
Az történt,hogy tolattam be az utánfutóval az udvarba és miközben azt figyeltem mi történik hátul,ezalatt az a jobb elő kerék rágördült az alattomosan várakozó szögvasra, amely a kaput hivatott megtámasztani és most felhasítani a gumit :((
Egyelőre úgy oldottuk meg a dolgot,hogy túrtunk egy másikat a gumisnál,ami egy szezont kibír.

>> EgyébAlfa 155 1.7TS 8V // 2008-12-26

Gyanútlanul autóztam a 10-es főút 50.-51. km szelvényében töksötétben,esőben és hidegben de odabent kellemes meleg uralkodott és éppen a Soulfly ős zenéje szólt,amikor egyszer csak durva csattanás hallatszott,mintegy belerondítva a kedves kis téli idillbe.Azonnal visszazökkentem a rideg valóságba és dühösen konstatáltam,hogy egy barátságtalan és láthatatlan kátyúba robogtam bele nyolcvanas tempóban.Kisvártatva már éreztem is,hogy jobbra húz az autó.
Nem volt kedvem megállni világ seggében,ezért elmentem a következő településig.
Amúgy meg emelőm sem volt,úgyhogy gyorsan haza lett indulva,mert volt még benne levegő.Mint másnap kiderült,túl kevés,mert szálszakadásos lett.
Volt kéznél két használt,ami szintén Alfán volt(Yoyo),és hátra került.
Így viszont elöl új négyévszakos van,hátul meg viseltes nyári.
Na,mindegy,átmenetileg jó lesz.

>> SzervizAlfa 155 1.8TS8V // 2007-09-17

Ma épp csak beugrottam Esztergomba,ahol is egy keskeny utcában parkoló autó mellett éppen elférve azt hittem,hogy elférek a padka mellett is de abból egy darab leválva belógott két centit pont elérve a gumit hatalmas lyukat ütve rajta.Persze nem elég a baj még az egyik csavart nem bírtam kitekerni,mert elnyalta a pompás minőségű kulcsot.Telefonos segítséget hívtam.Felkerült hát a mankókerék.70-nel hazáig.