Edyboy - főkép
>> EseményAlfa 155 1.7TS 8V // 2008-10-18

Negyedik alkalommal vágtunk neki a 222 km-es Tokod-Kaposújlak távolságnak.
Ezúttal nyolcan menrünk három kocsival,jó nagy ködben indultunk el,ami ki is tartott végig.Odaérve néhány ismerős fogadott és azonnal nekiláttam kedvenc foglalatosságomnak,úgymint fényképeztem.Volt megint főzőverseny de összesen két bográcsot láttam rotyogni,mi viszont szép csendesen beüzemeltünk egy melegszendvicssütőt és az előre elkészített krémmel kent kenyereket sütögettük.
Nem neveztünk be vele,viszont ízlett mindenkinek.Sörrel le is öblítettük.Idén valahogy nem kellett sorba állni de nem is voltak annyian,kevesebb volt a gyorsulás de ez nem baj,mi sem gyorsultunk de nem is azért mentünk,hanem a társaság miatt(kellemes meglepetés volt a nagyidai pap),jókat beszélgettünk,majd elindultunk a szállásra,ami nem a megszokott Szarkavár volt,hanem bent Kaposváron.Nos ez nem volt olyan kellemes hely de azért jól múlattuk az időt:vacsora után(melyre két és fél órát vártunk) kellemesen elbeszélgettünk egészen hajnali kettőig.Másnap azért volt idő még egy kis városnézésre,majd egy kis piknikre a Deseda tónál.

>> EgyébAlfa 155 2.0 16V // 2008-07-05

Másodjára is eljutottunk Kaposújlakra,ezúttal már négy autóval mentünk és nem siettünk haza,úgyhogy éjszakára is maradtunk.Fejlődött a program,mert most főzés is volt,bár nekünk nem nagyon hagytak,mivel éppen kint voltunk a tájékozódási versenyen,amit nagyon élveztem.
Ugyan helyezét nem értünk el,viszont élveztük a somogyi táj látványát.
Este úgy alakult,hogy sok kedves ismerős is megszállt ugyanott,amiből persze pompás buli kerekedett :-)

>> EgyébAlfa 155 1.7TS 8V // 2007-10-25

Másnap reggel már jól voltam,mivel már kellett hazaindulni.Ráadásul esett is.
Még egy közös kávézást beiktattunk Kaposváron,majd szét váltunk.
Meg volt hát az első hosszabb út.542 km-t tettünk meg.A fogyi kicsit sokra sikerült de hát eléggé nyomtam nekije:8,8 lityi benya köllött ehhez a melóhoz.

>> EgyébAlfa 155 1.7TS 8V // 2007-10-25

Azt reméltem,hogy az esti összejövetelen már részt tudok venni de nem sikerült.
Illetve megjelentem de hamarost távoztam is.Jó volt nézni a vidám arcokat de nem voltam képes ott maradni.Másnap mesélték el,hogy ismét jól sikerült a rendezvény.

>> EgyébAlfa 155 1.7TS 8V // 2007-10-25

Idén is volt főzőverseny,amit most a rossz gyomrom miatt nem tudtam értékelni.
Whiteskull gulyása pedig finom volt,bár nem nyert díjat,viszont az utolsó cseppig elfogyott.

>> EgyébAlfa 155 1.7TS 8V // 2007-10-25

Hangulatosra sikerült a találkozó,volt gyorsulás,szlalom,autónézegetés.Én inlább csak nézelődtem,meg beszélgettem kicsinyt.Sajnos a reggeli rosszullét nem tompult,úgyhogy kimaradtam a programokból,jól lefeküdtem a kocsiban.

>> EgyébAlfa 155 1.7TS 8V // 2007-10-21

Harmdszor készülődtem Kaposra,ezzel az autóval az első hosszabb út lesz.Azzal kezdődött a napom,hogy hajnalban felkeltem és fél óránként mentem hányni.Ölég szar állapotban kellett elindulnom de egy kicsit feléledtem,amikor az autópályára kerülve végre megküldhettem nekije.Nagyon nem hajszoltam,olyan stabil 140-160-as tempóval haladtunk.Szépen feküdte az utat és egyáltalán kulturáltan suhantunk.A 67-es útra érve alig kellett csökkenteni a tempót kicsinyke volt a forgalom.Fél 10-re oda is értünk a reptérre