Mutasd

>> Tuning és extra2023-10-17

Hallottam/olvastam jót is rosszat is, ki akartam én is próbálni. Feltehetőleg nagy a szórás a kínai LED-ekben.
Az én esetemben a Hella normál HB3-asához képest ég és Föld. Télen tervezem szétszedni a lámpatestet és megpucolni a vetítőlencsét, de már ebben az állapotában is sokkal jobban látni vele. A vetítési képe is jó, éles vonallal választja el a sötét és világos részt.

 
>> Szerviz2023-10-05

Átszakadt a hővédő lemez a kipufogó felett ezért egy nagyobb alátéttel felfogattam. Most újra csendben van, nem zörög.

 
>> Szerviz2023-10-05

Időszerű volt az olajcsere és újra Motul 10W60at kapott. Sajnos 4 literest vettem, ezért mehettem újra az olajboltba pótlásért.

 
>> Szerviz2023-07-06

A vízhűtő felső része elvált és folyatta a vizet. Rendeltem egy újat, de mivel a szakálmetal webshopjában az NRF márkájúhoz az volt írva hogy "réz" pont mint az eredeti, és kb 20 ezerrel drágább is volt, ezért ezt rendeltem. Sajnos ez kidobott pénz volt, mert ugyanúgy Mahle-t kaptam, ami pont olyan silány minőségű mnt amit kiszedtem. Nem érdemes a drágábbak közül választani, pont azt tudja a fele annyiba kerülő is.

 
>> Szerviz2023-05-03

Az ültetés, a powerfelex szilentek és a 18 colos kerék miatt a hátsó futómű "kemény" lett, a passzív hátsókerék kormányzás jó része is elveszett. A rugótányér lengőkar nincs már szép állapotban, mert a kifolyó lyuk mindkettőn el volt dugulva. Keresgélni kezdtem és találtam helyette rozsdamentes darabokat. Az eladó megvált GTV-jétől és a tartalék cuccai jó részét átadta nekem. Kaptam az összes hátsó lengőkarból, emelett egy hátsó stabilizátor rudat, a két hátsó rugót, két első új féktárcsát és egy doboznyi apróságot.
Az első amivel foglalkoztam az a két képeken látható hátsó lengőkar. Tisztítás és festés után megvettem hozzá a szilenteket. Remélhetőleg ez egy picit használhatóbbá teszi az autót rosszabb minőségű utakon is.
Az összes bontott alkatrész egyben 30 ezer Huf-ba, a képen látható szilentek 38631 HUF-ba kerültek.

 
>> Szerviz2022-06-02

Kaptam egy xenon szettet ingyen, beépítettem, de majdnem minden gyújtásráadásnál nullázódott a napi km számláló. Ilyet még nem láttam, de most nem volt időm kutatni a megoldás után.
Visszacseréltem halogén HB3-ra, de a használt régieket nem akartam visszarakni, ezért rendeltem a szakál metálba 2 új darabot.

 
>> Szerviz2022-03-16

A szezon előtti olajcsere megtörtént. Az akkumulátort is feltöltöttem és beszereltem.

 
>> Szerviz2022-02-08

A tavalyi szezonban vettem észre hogy a jobb oldali külső csukló néha ropogott kanyarban gázadáskor. Az idei szezon előtt ki szeretném majd cserélni.

 
>> Esemény2021-07-14

Már néhány hónappal ezelőtt lejárt a műszaki. Elvileg így is használható a vészhelyzet miatt az autó de én jobban szerettem volna "tiszta" papírokkal, ezért elvittem Győrben a Fenesihez. Hibátlanul át is ment miután előtte a kézifékbovdent kicseréltem.

 
>> Szerviz2021-04-13

Az olajwebshopból rendeltem a szűrőt és a szélvédőmosó koncentrátumot.