KEDVES CSALÁD TAGOK!!!!LENNE 1 KÉRDÉSEM TEGNAP HOZZÁ NYÚLTAM A BIZTOSÍTÉK PANELHOZ MERT A FŰTŐ VENTILÁTOROM NEM MINDIG MŰKÖDIK GONDOLTAM 1 BIZTOSÍTÉK NEM ÉRINTKEZIK RENDESEN DE MINDEN JÓ A VÉGÉN KI GYULLADT A INJEKTOR LÁMPÁM ÉS AZÓTA NEM TUDOM AZ AUTÓT EL INDÍTANI VALAKI TUD SEGÍTENI? MI EZ MERT CSAK HÉTFŐN LESZ SZERVIZ ÉS KELLENE AZ AUTÓ MIT CSINÁLJAK ?LE VETTEM AZ AKSIRÓL A SARÚT IS DE SEMMI!!!!!!!!!!
Kicsit OFF-os lesz a téma ezért bocsi, de sürgős.
Érdekelne, hogy van e valaki köztünk akinek munka kell.
Röviden: sofőr meló minden nap kivéve a hétvégék, délután 15-22-ig max, bejelentett munka. Jó pénz ezért a melóért. BP-BÉCS-BP az utvonal minden nap ugyan oda kell menni. Akit érdekel a falamon ott az elérhetőség, kérlek adjátok tovább mindenkinek.
Nyugodt természetű ember legyen, megbízható, udvarias. Céges autóval(wv caddy) haza lehet menni, előny a zárt parkoló. És Budapesti lakhely.
sziasztok tudna nekem valaki segíteni 1 olyan problémában hogy boxer 1,4 145alfám emelt fordulaton csattog alapjáraton nem hallani mi lehet a baj Talán hidrotőke ?
Remélem nem baj, ha reagálok, ha már így tovább fűzted a szálat.)
Mé volt vita?))
Na igen csak hallottam már lyanról, aki ismer olyat, aki látott már 200k futásteljesítménnyel rendelkező ilyen típusú motort.))) Azt, hogy xare, vagy sem a nem a kora fogja +6ározni.)))
Mondom vita lezárva... :D
De am. most komolyan... Veled álljak le beszélni a motorjáról, mikor nem is ismered az autót? Persze h. nem új 15 éves.... De nem is szar...
(nem kell rá válaszolni)
Ez így nem jelent semmit sem. Az, hogy valaki árulgatja, vagy L akarja dni, az 2 különböző dolog.
Figy, ha gondolod firtat6juk ezt a motorja rendben van dologot, aztán akkor majd lehet sírni, hogy így, + úgy. De ameddig ez nem történt +, addig nem kéne Rőltetni ezt az ócsároltam az autód című melodrámát.)
2. legolcsóbb 1.6-s Alfa 145-s boxer a hasznaltauto.hu -n... motorja rendbe van, belseje szép...
Kinek mi... És ne ócsároljuk a másik autóját sztem! (tudom, Te nem ócsároltad... haggyuk is a témát) PONT!!!!!
Sziasztok!Tud valaki segíteni abban, hogy hogyan tudom a tompított fényszórók fénycsóváját állítani? Jelenleg nagyon jobbra visz...a fákat jobban villágítja, mint az utat. A magasság állító az tiszta sor. Köszönöm!