a markaszerviz adja a biztos hatteret, garanciat. Ilyet te nem adsz. Sajnos.
a markaszerviz allitolag allando gyari ellenorzest kap, ezert nem szerelik be az altalam hozott alkatreszt sajnos.
a ket sajnos egyutt adja a harmadik sajnost, hogy a kenyesebb dolgokkal, ahol esely van rafazasra, inkabb a markaszervizben intezem. szintugy a 4-5 ezres dolgokat...
Sziasztok.
Tudja valaki h egy első szériás, facelift elötti 156-osban mekkora (hány millis) féktárcsák vannak gyárilag (elöl-hátul) és milyen márkájúak a féknyergek, amiket általában bele szereltek ezekbe?
Köszi.
Szlovákiában mikor el vittem egy szervizbe hogy cseréljenek rajta többek között üzemanyag szűrőt is minden meg volt csak az nem mondván hogy nem találják,de viszont érdekes módon a futárszol.. kihozta az erre a típusra rendelt szűrőt.
Szerintem meg sokan vesznek teli áron......
Szerinted ha bemegy egy vevő, akkor az eladó rögtön ad neki 20-30-40% kedvezményt???
Ha nem kérdez rá a vevő, akkor tuti nem ad neki az eladó, ha meg ismeretlen is, mert 2 évente vesz egy fékbetétet, akkor az sem fog kapni kedvezményt....
Felőlem jónak mondhatod a TYC lámpát......amit én láttam a saját szememmel, az nem tudott jobban világítani a gyáritól....más nem tudok mondani, csak amit láttam.....
gyárit meg lehet kapni olcsóbban is, megfelelő pályák használásával :-))))
45-ben szar mert nem lehet beállítani az biztos viszont én láttam sok tyc-ot beszerelve 56-ba szerintem meg pont hogy jobb a fényereje mint a gyárinak és ahoz képest hogy a fos gyári csupán 4x drágább egy kalap szar a minősége az árához képest...
Szerintem meg gagyi a TYC a gyárihoz képest.
A barátomék úgy vették az autót, hogy az egyik TYC volt a másik gyári.
Persze ránézésre nem volt "kézzelfogható" különbség.
Viszont este már látható volt, hogy a TYC gyengébben teljesít.
Ki is cserélte gyárira a másikat, hogy a másik oldalon is jól világítson.
Aztán 145-146 dettó ugyan ez a szitú, Ferkó barátom öccsének a gépébe vettünk TYC lámpát......az sem tud annyi fényt kibocsájtani mint a gyári és mattosabb a foncsora is.