Majdnem egy éve hogy elköltöztünk Írországba, és pusztán véletlenségből de vettünk 150 euróért egy 2,0 TS-t. :-)
Nem tudom mi legyen vele, itt egy ilyennek nagy a fenntartása, és rögtön kuplungcserés is. 2 évig használta egy magyar, elmondása szerint ez egy olyan jó autó, hogy a 2 év alatt szinte nem is költött rá. Ez jó is, rossz is, sajnos. Pár hónapja cserélte rajta hűtőt, az új. A ventilátornak vittek egy kapcsolót az utastérbe, nem tudom miért volt egyszerübb mint relét cserélni. A vezérlés a feljegyzés szerint kb 60E mérfölddel (96E km) ezelött volt cserélve.
Igazán gusztustalanul igényes módon sikerült 2 darab pohártartót is belefúrni...
Minden eddig számla (magyar elötti tulajig kb), vásárlási papír, garanciafüzet, stb megvan, és ír autó létére fogalmam sincs hogy maradt meg viszonylag ilyen szép állapotban.
A belseje ultramód tetszik, kék a kárpit, de a műszerfal is kék napsütésben! Én, aki utálom a fekete műanyagot, ez nekem nagyon szép. :-)
Valami fura hang jön a motortérből, erre kéne még rájönni. Aztán kitalálni, hogy megtartjuk, vagy elbontjuk e.
Ha megtartjuk, bontott kuplungot mennyiért lehet kapni? Illetve ezt az egyenszürke külsőt valahogy fel kéne dobni.... valami matrica, sötétítés, egyéb ötlet??