A mai nap nem az én napom! :( Tegnap még volt egy teljesen felújított tip top 2,4-es 156-osom, faceliftes, most meg van egy elejét gyűrt változat. Köszönettel egy hölgynek, aki simán kirongyol a mellékútról anélkül hogy körbenézne. Persze én meg telibe kaptam. Neki casco, nekem csak kötelező. Ha van közületek valaki akit érdekelne, jelezzen. A kocsi német-be van, Pforzheim-be.
Köszi segítséget tőletek, akkor egykét hiányosságot pótolnék: a fogyasztás nem eget rengetően sok de nem tartom kevésnek se, 10l városban és ez nem öreg urasan, olajfogyasztásom semmi. A henger kihagyást azért talán lehetne érezni:) ja az a legszebb az egészben hogy néha meg tökéletesen működik olyan 20 az 1-hez arányban.
Kormolás mint laikus, nem arra utal hogy megfolytja üzemanyagba? a Fojtószelepház meg tiszta. Ennyi jutott most eszembe, újfent köszi mindenkinek ha ezek fényében is van ötlete...
Végig gondolva az is lehet hogy ilyenkor nem megy az egyik hengere aztán be-beugrik mert olajtaknyos vmelyik gyertya - a 8-ból :) - és hol kap szikrát hol nem. Igy akár kormolhat is. Ez már melósabb mint az lmm tisztitás mert ha már gyertya, akkor már trafo megnézés is és kompresszio check :(
Fojtószelepház tisztítás is segíthet, de nekem ugyanezt csinálta amikor az lmm megunta az életét. A járókeretes nénike is megelőzött lámpától indulásnál. Csak az segített ha felhergeltem (pumpáltam) a gázt aztán rajt mert különben gyök2 volt a tempóm. Lmm tisztítás segített átmenetileg, de majd cserélnem is kell.
Nekem amikor kukás lett az egr em akkor csinálta ezt, olyan volt mint egy szívó dizel, lámpázásnál egy babetta le gyórsult volna. Hibát nem dobott érte. Természetesen az egr "feje utána a pórba hullott" :D Túrbónyomás szenzort is meg pucolhatnád hát ha.
Hello, lenne egy olyan gondom hogy a kocsi furcsa hangot ad ki gyorsításkor. Csináltam róla egy videót is hátha találkozott már valaki ilyen hibával.
http://www.youtube.com/watch?v=sr8pN5Qu0UI&feature=youtu.be
Sziasztok olyan problémám lenne hogy nem igazán húz a "verda", plusz cserébe kigyorsításkor amit végig pörgetsz, szép fekete kormolással viszonoz, ja legutóbbi diagnosztikán nemvolt hiba üzenet, Arra lennék kíváncsi hogy szerintetek melyik szenzor vagy akármi okozhat ilyet. Remélem tudtok segíteni, előre is köszi.
Halogén lámpát akarok a xenon helyett, és ahogy nézegetem, ebbe halogén izzót nem tudok tenni. Egyel kevesebb okot akarok adni rendőreinknek, hogy belém kössenek. Marad még így is elég. :)
Fura, én tegnap le akartam szerelni, de egy óra alatt sem sikerült. Még 4 csavar tartja, amihez nem fértem hozzá. Majd ha legközelebb kedvem lesz hozzá, folytatom. Nem törtem meg, csak át akarom alakíttatni majd a lököst, meg a projektoros lámpákat akarom kicserélni.