a pályán mentünk Móvár felé, meg kellett állnunk egy pihenőben, és mikor begurultam és visszakapcsoltam leállt, nem akart indulni, megnéztem a reléket, minden jónak tűnt, AC ment, önindító tekert, befecskendező lámpa világít. Felhívtam pár embert ötletért (köszi George és Piritu), de sajna semmit se sikerült javítani a dolgon. Megpróbáltuk behúzni, egy nagyon rendes középkorú uriember segített, de nem működött az se. LMM-re se reagált.
már éppen a tréler hívásán agyaltam, mikor eszembe jutott, hogy épp nálam van a diag kábel és a laptop is. Volt benne hiba sokféle, ennek egy része a relék birizgálása miatt jött valszeg. töröltem a hibákat és elindult, szépen járt a motor, így elindultunk hogy a köv lehajtónál lejövünk a pályáról és visszajövünk Győrbe. A lehajtónál mikor vissza akartam kapcsolni ismét leállt és ott már semmi se segített, így após hazavontatott. A szerencse az hogy a pályáról le tudtam jönni így azért jóval egyszerűbb volt.
fordulatszám jeladó hibát mond a comp., a törlés előtt volt benne P1172, P0170, P1653 (a 2 utóbbi tárolt hiba, ez első végzetes, a többi nem érdekes, mert a relék kivétele miatt volt)
most pedig egy P0335 van, ez valószinüleg a jeladó hibája, vagy valami más ami itt csapódik le?
![](http://www.alfaamore.hu/files/forum/00314/00314216t.png)
a hét közepén megy majd át a szerelőhöz (itt az utcában van), remélem megoldja...