Don Gombóc2007-12-20 21:03:44 // 36028
Ugyanaz a blokk az önindító is és a generátor is 120 amperes mindnél. Még a 156 önindítója is ugyanaz csak az két centivel rövidebb de a mindene ugyanaz.
grande bandi2007-12-20 21:00:38 // 36027
Ha egyformak akkor felujittatnam elore azokat amiket most szereztem es a motorfelujitasnal csak be kellene oket rakni ,igy gordulekenyebben menne a munka.
Don Gombóc2007-12-20 20:58:34 // 36025
Egyformák. Holnap kitúrom a gyári jelölését ami a generátorra és az önindítóra van írva.
Don Gombóc2007-12-20 20:57:00 // 36024
Add fel, küldök mailban címet. Köszi.
Don Gombóc2007-12-20 20:55:12 // 36023
A kipörgésgátló kikapcsolható, de a 166 ban nincs menetstabilizáló, hanem egyes sport csomagosokban van olyan lengéscsillapító ami az str tehát a sport gomb benyomásakor fekeményíti a csillapítókat. Én az ABS-sel szívok mert nem működik, de néha pár percig igen, és vele párhuzamosan a sebességmérő sem tehát a kilométeróra, és a kilométer számláló sem. A két első ABS jeladót már cseréltem de a hiba megmaradt. Bár még gyári kompjuterre nem rakattam a gépet, de félek az sem fogja kimutatni mi a konkrét hiba. Bár reménykedek mégis csak megmutatja.
Arno1662007-12-20 20:36:16 // 36022
Ahogy Becza mondja...
Viszont engem ujabb dolgok erdekelnek :)
ASR, ESP-t stb-t hogyan lehet vajon aktivalni a kocsiban?
Gyanum szerint alapból tudja az autó, mert a fék elektronika, motor elektronika ami ezt
szabalyozgatja, sztem nincs extra kütyü emiatt a kocsiban.
Max az ABS egyseg más - okosabb. Mert ESP-hez fekezni is kell magatol, az ABS-es mechanika alapból megnyomni nem tudja ugye a feket...
Vajon kétféle ABS-es rendszrrel van a 166?
Az tul egyszeru lenne ha csak a kapcsolot kellene bekötögetni :)))
Vagy elképzelhető sztetek? ESP-hez van külön kapcsoló?
166 asszem TCS (Traction Control System - ez tán minden 166-ban van) -nek, illetve VDC-nek (Vehicle Dinamic Control) nevezi ezeket.
Ez utobbit lehet ki -be kapcsolgatni?
Viszont engem ujabb dolgok erdekelnek :)
ASR, ESP-t stb-t hogyan lehet vajon aktivalni a kocsiban?
Gyanum szerint alapból tudja az autó, mert a fék elektronika, motor elektronika ami ezt
szabalyozgatja, sztem nincs extra kütyü emiatt a kocsiban.
Max az ABS egyseg más - okosabb. Mert ESP-hez fekezni is kell magatol, az ABS-es mechanika alapból megnyomni nem tudja ugye a feket...
Vajon kétféle ABS-es rendszrrel van a 166?
Az tul egyszeru lenne ha csak a kapcsolot kellene bekötögetni :)))
Vagy elképzelhető sztetek? ESP-hez van külön kapcsoló?
166 asszem TCS (Traction Control System - ez tán minden 166-ban van) -nek, illetve VDC-nek (Vehicle Dinamic Control) nevezi ezeket.
Ez utobbit lehet ki -be kapcsolgatni?
BeczA2007-12-20 17:20:01 // 36021
...kis doboz a visszapillantó tükör foglalat fölött rátapasztva a szélvédőre ha jól emléxem...
Kívűlről is jól látható a szenzorérzékelő területe...
Kívűlről is jól látható a szenzorérzékelő területe...
grande bandi2007-12-20 17:04:44 // 36020
a szenzorosnak hol van a szenzora? a szelvedon valahol?
Arno1662007-12-20 17:01:37 // 36019
Nem az, persze. De ami ebben az országban folyik, az katasztrófa néha....
Simán kiegyeznék olyan életminőséggel idehaza mint ami náluk van... fényévekkel jobb lenne a közhangulat.
Meg a politikának is jót tenne ha nem a mondjuk 80%-ot kitevő aluliskolázott, lecsúszott, alkesz, bunkó, igénytelen, lehet "diplomás de nem értelmiségi, inkább lenne egy normális szakmája" csürhét kéne megszólítani a politikusoknak, hanem a 80%-ban élhető életet élő polgárokat.
Ha mindenki csak ilyen lenne mint itt az emberek az amore-n, csuda normális országban élnénk.... :)
Simán kiegyeznék olyan életminőséggel idehaza mint ami náluk van... fényévekkel jobb lenne a közhangulat.
Meg a politikának is jót tenne ha nem a mondjuk 80%-ot kitevő aluliskolázott, lecsúszott, alkesz, bunkó, igénytelen, lehet "diplomás de nem értelmiségi, inkább lenne egy normális szakmája" csürhét kéne megszólítani a politikusoknak, hanem a 80%-ban élhető életet élő polgárokat.
Ha mindenki csak ilyen lenne mint itt az emberek az amore-n, csuda normális országban élnénk.... :)
Arno1662007-12-20 16:47:36 // 36018
80e a sima, 160e a fűtött+szenzoros + tréfa.
Ehh.. :-/
Italautot kerdeztem hirtelen...de mashol se lesz fele az tuti.
Ehh.. :-/
Italautot kerdeztem hirtelen...de mashol se lesz fele az tuti.
grande bandi2007-12-20 16:10:11 // 36017
Igen en is igy vagyok.
Egyeb:Tudja valaki hogy vajon egyforma-e a 2.0V6 TB es a 2.5 V6 generatora es oninditoja?
Don!!!! itt vannak a modelljeid , jarsz erre vagy feladjam??
Az adok veszekben is irtam hogy 166 alkatreszek eladok, van teljesen elektromos fekete bor ules garnituram meg minden, a fontosabb kaszni elemeken kivul minden elado.
Egyeb:Tudja valaki hogy vajon egyforma-e a 2.0V6 TB es a 2.5 V6 generatora es oninditoja?
Don!!!! itt vannak a modelljeid , jarsz erre vagy feladjam??
Az adok veszekben is irtam hogy 166 alkatreszek eladok, van teljesen elektromos fekete bor ules garnituram meg minden, a fontosabb kaszni elemeken kivul minden elado.
BeczA2007-12-20 15:13:43 // 36016
Én még az ePer-ben néztem...bizti van olcsóbb ugy is...
Sajna tényleg nem szereti a minuszokat a vas, -3 a tényleges válaszvonal saját tapasztalataim szerint is.. :(( Este a garázsba állás elött be akarta húzni és azt sem engedte.... reggel 1 fok volt a garázsban és simán ment újra...
Sajna tényleg nem szereti a minuszokat a vas, -3 a tényleges válaszvonal saját tapasztalataim szerint is.. :(( Este a garázsba állás elött be akarta húzni és azt sem engedte.... reggel 1 fok volt a garázsban és simán ment újra...
BeczA2007-12-20 15:07:13 // 36015
Nem... platina gyertya köll beléje.... :((( és nem szokványos 4db hanem 8....
Bizti van kisebb élettartamú ócsóóért.... de az NGK (gyári) 100k-km re elég jó.... nem egy rendszeres cseredarab
Bizti van kisebb élettartamú ócsóóért.... de az NGK (gyári) 100k-km re elég jó.... nem egy rendszeres cseredarab
Kilo166 (Droid#1)2007-12-20 14:43:00 // 36014
Na ez nekem is!
ghosty92007-12-20 10:29:28 // 36013
Egyebkent ezt nemertem, teljesen normal gyertyak kellenek bele, nem?
FRob2007-12-20 10:15:06 // 36012
karira hazajöttetek? :)
hja jó akksi, nekem is az van a gépbe, és az olajkályhát is azonnal indítja :)
hja jó akksi, nekem is az van a gépbe, és az olajkályhát is azonnal indítja :)
grande bandi2007-12-20 09:14:21 // 36011
En tavaly 60-ert vettem a simat es ha jol emlekszem 90 ert mondtak az eso szenzorost.
Egyebkent Udv itthon Urak , tegnap hajnalban haza erkeztunk. Jo hir hogy a fogyasztas Ics szerint 8,9 re jott ki , de a tenyleges fogyi 8,1 re jott ki 105km/ oras atlagnal , azt hiszem egy 2.5 V6 tol nem rossz, a sok kozepkategorias talicska eszik ennyit.(az uj lmm)
Egyeb: ugye erre fele lenyegesen kisebb az atlag homerseklet, Ausztriaban befagyott a kezifek es nem birom behuzni ha -3 fok kornyekere megy a higanyszal.
Befagyott az ablak mosom, mert a hulye olasz benzinkutas nem rakott bele eleg koncentratumot, ezt azota mar megoldottam.
Tegnap pedig vettem egy uj akksit a gepbe mert a regi erezhetoen fazott mar , 85 Ah Banner akksit kapott.
Egyebkent Udv itthon Urak , tegnap hajnalban haza erkeztunk. Jo hir hogy a fogyasztas Ics szerint 8,9 re jott ki , de a tenyleges fogyi 8,1 re jott ki 105km/ oras atlagnal , azt hiszem egy 2.5 V6 tol nem rossz, a sok kozepkategorias talicska eszik ennyit.(az uj lmm)
Egyeb: ugye erre fele lenyegesen kisebb az atlag homerseklet, Ausztriaban befagyott a kezifek es nem birom behuzni ha -3 fok kornyekere megy a higanyszal.
Befagyott az ablak mosom, mert a hulye olasz benzinkutas nem rakott bele eleg koncentratumot, ezt azota mar megoldottam.
Tegnap pedig vettem egy uj akksit a gepbe mert a regi erezhetoen fazott mar , 85 Ah Banner akksit kapott.
Don Gombóc2007-12-20 06:47:12 // 36010
Természetesen, hiszen nagyvad az. :)
farki2007-12-19 23:47:45 // 36009
azé' nem kéne ennyire fényezni a labancokat!
Dubai tutti hely, de hogy stílusos legyek, a Lajtán túl sincs kóbászbú a kerités! ;-))
Dubai tutti hely, de hogy stílusos legyek, a Lajtán túl sincs kóbászbú a kerités! ;-))
farki2007-12-19 23:39:31 // 36008
Ety Nyamvattvéhattal lehet jelentkezni a 166-os talira? ;-))
BeczA2007-12-19 14:12:41 // 36007
bocsesz..... "ha jól tudom".... akart lenni
BeczA2007-12-19 14:05:37 // 36006
Nagyon jó árakat kaptam eddig tölle és megbízható, korrekt srác.... most januárban a kuplungomat is tölle rendelem majd meg a gyertyákkal együtt ,amire 30.200.- at mondott.
Fiatalkatresz.atw.hu
Fiatalkatresz.atw.hu
BeczA2007-12-19 13:48:10 // 36005
Kicsit groteszk....de legalább az új szélvédővel megoldódik az esőszenzor dobozod is, mert ugye ha jól tudod szélvédővel eggyüt van... :S
Ha jól emléxem qrva drága egy szélvédő 100 valahány ezertől 200-ig :S
Ha jól emléxem qrva drága egy szélvédő 100 valahány ezertől 200-ig :S
AKI2007-12-19 13:11:16 // 36004
Gyertya cserére szorul a vas! Sürgösen kellene gyertya 164TS-hoz! Ha valaki tud occsóér szóljon rám telcsin 306300624
Elöre is kösz!
Elöre is kösz!
Arno1662007-12-19 11:44:33 // 36003
Ilyenkor ovatosan, ha már majdnem minden tökéletes a kocsiban mindig jön vmi, aminek nemkéne...
Tegnapelőtt este hogy jólegyen felvágott egy követ vki, másnap észrevettem világossal h 10cm hosszan repedt a szélvédő. Pont hiányzott :-/
Tegnapelőtt este hogy jólegyen felvágott egy követ vki, másnap észrevettem világossal h 10cm hosszan repedt a szélvédő. Pont hiányzott :-/
Rolandoo782007-12-19 11:11:04 // 36002
ma reggel kaptam vissza a szervizbol a Bambinomat. Uj vezermuszij, feszitogorgok lettek integralva. ujabb 70ezer km-ig rendben van ez a resze. Mar csak a lambdaszonda van hatra, mert egyfolytaban sir az engine check lampa.
Tommi2007-12-19 01:07:25 // 36001
"Nagyvad szinkronúszó válogatott?" :)))
Tommi2007-12-19 01:06:42 // 36000
Elég necces a holnapi napom, fogalmam sincs... Szerintem csak késő délután fogok odaérni, ha egyáltalán odaérek... :/
Arno1662007-12-19 01:05:45 // 35999
FRob2007-12-18 20:52:35 // 35998
:))
nem csodálálom
jó kis hely , remélem jövőre is megyünk! :)
nem csodálálom
jó kis hely , remélem jövőre is megyünk! :)
Arno1662007-12-18 19:24:35 // 35996
:)))) kösz :) Mikor mész? 12 körül lenne dolgom városban, lehet benéznék én is pofavizit jelleggel...
Tommi2007-12-18 19:11:27 // 35995
Ok, értem :)
Én holnap megyek ki Pidaphoz, mondjam neki, hogy fogadjanak türelmesen, ha mész majd? :)))))))
Én holnap megyek ki Pidaphoz, mondjam neki, hogy fogadjanak türelmesen, ha mész majd? :)))))))
Arno1662007-12-18 19:09:20 // 35994
Jahh, merthogy valszeg igen hasonlo a maserba rakott cucc mint a navis kisalfák motyója...
Arno1662007-12-18 19:07:01 // 35993
Nem még. Az van hogy talaltam egy sracot akinek van Navis GT-je...azt lelogoltam, kijavitom a hibat, proba ujra. Aztan ha megy utana akarok "maserozni", csak nem kene naponta odajarkalni istentelen dróttömeggel laptoppal cdtárral stb. Nem biztos hogy második alkalommal már örülnének nekem :)
Arno1662007-12-18 19:05:25 // 35992
:))
Nekem semmi bajom velük. Nép szinten... az hogy mi van a fejükre nőve nekik is, (OMV, bőrgyárak mikor mi ) más tészta.
Nagyon szimpatikus az a fajta nyugodt profizmus amivel a dolgokat intézik.
Igaz a szexben ez lehet nem a legnyerőbb :), de az élet számtalan területén marhajó.
Ahogy elhagyja az ember Bécset kezd kirajzolódni egy olyan ország képe, ahol tényleg jó élni, mármint békénhagyják az embert ha nem pattog... Itthon a tipikusan Sváb falvakban kapja meg ezt az érzést az ember....
Most legutóbb annyira durva volt hogy egy forgalmas út melletti boltban, egy "sífaluban" megáll egy X5. Kiszál a fazon. Nem az a kopasz majom, hanem egy ember kinézetü valaki. Megtörli a lábát ahogy bemegy az üzletbe, mosolyog, köszön, ilyenek, hivalkodás nélkül válogat mint akárki más.
Közben az X5 motorja kinn jár jár jár, vagy 15 percen át, senkiben fel nem merül hogy bárki ellophatja.
Az akciós snowboarddzsekik (130e ->30e) kinn az üzlet előtt vagy 30db egy forgatható állványon minden biztosítás nélkül. Itthon 5 perc után jönne egy furgon és dobnák bele vasbetontalpastól :)
Ilyen sztorikat Dubai-ról hallottam nem régen... nyáron és klímával.... a járó motor ugye...
Mi is tudnánk jól élni abból hogy kelet európa központja vagyunk számtalan értelemben. De olyan bitang balfek a mindenkori vezetésünk (89 utan azonnal felmondani az oroszokkal gyakorlatilag minden megállapodást...noooormális????), hogy ihaj. Pedig megvesznek minden (bocsanat, nem tudok most arnyalni) szart szinte kerdes nelkul. Nem, nekünk bérmunkában adokedvezményes multiknal kell rabszolgaként TV-ket összeszerelni stb.
Nagyon hülyék vagyunk asszem. :)
Nekem semmi bajom velük. Nép szinten... az hogy mi van a fejükre nőve nekik is, (OMV, bőrgyárak mikor mi ) más tészta.
Nagyon szimpatikus az a fajta nyugodt profizmus amivel a dolgokat intézik.
Igaz a szexben ez lehet nem a legnyerőbb :), de az élet számtalan területén marhajó.
Ahogy elhagyja az ember Bécset kezd kirajzolódni egy olyan ország képe, ahol tényleg jó élni, mármint békénhagyják az embert ha nem pattog... Itthon a tipikusan Sváb falvakban kapja meg ezt az érzést az ember....
Most legutóbb annyira durva volt hogy egy forgalmas út melletti boltban, egy "sífaluban" megáll egy X5. Kiszál a fazon. Nem az a kopasz majom, hanem egy ember kinézetü valaki. Megtörli a lábát ahogy bemegy az üzletbe, mosolyog, köszön, ilyenek, hivalkodás nélkül válogat mint akárki más.
Közben az X5 motorja kinn jár jár jár, vagy 15 percen át, senkiben fel nem merül hogy bárki ellophatja.
Az akciós snowboarddzsekik (130e ->30e) kinn az üzlet előtt vagy 30db egy forgatható állványon minden biztosítás nélkül. Itthon 5 perc után jönne egy furgon és dobnák bele vasbetontalpastól :)
Ilyen sztorikat Dubai-ról hallottam nem régen... nyáron és klímával.... a járó motor ugye...
Mi is tudnánk jól élni abból hogy kelet európa központja vagyunk számtalan értelemben. De olyan bitang balfek a mindenkori vezetésünk (89 utan azonnal felmondani az oroszokkal gyakorlatilag minden megállapodást...noooormális????), hogy ihaj. Pedig megvesznek minden (bocsanat, nem tudok most arnyalni) szart szinte kerdes nelkul. Nem, nekünk bérmunkában adokedvezményes multiknal kell rabszolgaként TV-ket összeszerelni stb.
Nagyon hülyék vagyunk asszem. :)
Tommi2007-12-18 19:04:21 // 35991
Arno!
Erről jut eszembe, a Ferrari szalonban dolgozó Pidap kollégával tudtál egyeztetni mp3 teszt ügyben???
Erről jut eszembe, a Ferrari szalonban dolgozó Pidap kollégával tudtál egyeztetni mp3 teszt ügyben???
Don Gombóc2007-12-18 18:46:54 // 35990
Ez van sajna, de az Osztrák az rossz példa mert nagyon jól éltek harminc évig abból amit tőllünk felvásároltak és tovább adtak. Nekik kimondottan jót tett a vasfüggöny, egyébként meg ki nem állhatom őket. Ezektől a nagy gazdasági fejektől mit vársz? Egy jó könyvelő többet tudna tenni mint száz pénzügyminiszter. :)
Don Gombóc2007-12-18 18:42:39 // 35989
Jobb lenne a medencében áztatni, kézben sörösüveggel. Ez a téli depresszió szar. :)
Arno1662007-12-18 18:35:57 // 35988
Én ebben a hétvégi autó dologban nem hiszek.
Fél évig megvolt egymás mellett a Lancia meg a 166. Imádtam a Lanciát, de mikor azzal maszkaltam mondván hogy az az eladó, meg a gazdaságos, meg a bla bla bla minden bajom volt... aztan a végén már 166-al jártam kizárólag. Azé van...
Így kénytelen vagyok várni amig összejön egy újfajta QP ára, ha összejön egyáltalán egyszer. Régifajta az szép meg minden, de rengeteg a baj vele...
Ahogy látom USA-ban rengeteg van az ujbol - www.maseratilife.com , ott meg valszeg kulturaltan szervizelik... egy jópártízezret futott konténerben hazahozatva simán főnyeremény lehet. A regadó meg remélem egyszer eltűnik már a francba.
(barom banda... nemhogy csökkentenék az adóterheket, akkor talán mindenki rendesen adózna az után amit megtermelt, és nem a minimálbér után amibol az allamnak semmi nem jut kb + probalja 1000 uton kilopni a cégből a pénzt, kiütni az afat budipapírszámlákkal stb. Mikor lesz itt európa... :-/ Osztrákoknál járva úgy el tudok keseredni, hogy fasorba sem vagyunk hozzájuk képest se. Hétköznapi egyszerű dolgok amik ott nemhogy kitalálva vannak, de működnek, nálunk meg még csak ötlet szinten sem merült fel. :(( el vannak foglalva akiknek dolga lenne vmi teljesen mással...
Fél évig megvolt egymás mellett a Lancia meg a 166. Imádtam a Lanciát, de mikor azzal maszkaltam mondván hogy az az eladó, meg a gazdaságos, meg a bla bla bla minden bajom volt... aztan a végén már 166-al jártam kizárólag. Azé van...
Így kénytelen vagyok várni amig összejön egy újfajta QP ára, ha összejön egyáltalán egyszer. Régifajta az szép meg minden, de rengeteg a baj vele...
Ahogy látom USA-ban rengeteg van az ujbol - www.maseratilife.com , ott meg valszeg kulturaltan szervizelik... egy jópártízezret futott konténerben hazahozatva simán főnyeremény lehet. A regadó meg remélem egyszer eltűnik már a francba.
(barom banda... nemhogy csökkentenék az adóterheket, akkor talán mindenki rendesen adózna az után amit megtermelt, és nem a minimálbér után amibol az allamnak semmi nem jut kb + probalja 1000 uton kilopni a cégből a pénzt, kiütni az afat budipapírszámlákkal stb. Mikor lesz itt európa... :-/ Osztrákoknál járva úgy el tudok keseredni, hogy fasorba sem vagyunk hozzájuk képest se. Hétköznapi egyszerű dolgok amik ott nemhogy kitalálva vannak, de működnek, nálunk meg még csak ötlet szinten sem merült fel. :(( el vannak foglalva akiknek dolga lenne vmi teljesen mással...
W.2007-12-18 18:11:27 // 35987
Tán már tűkön ülsz? :))
Don Gombóc2007-12-18 18:04:56 // 35986
Az még drága. Egy régebbi modell meg sok törődést igényel és nem hétköznapi járkálásra való. Az inkább hétvégi csapatásra kellene, meg hogy legyen mit csinosítgatni rajta ráérő időben.
Don Gombóc2007-12-18 17:58:12 // 35985
Jó estét!! Tud már valaki valamit a Szolnoki taliról? Lassan itt az ideje!! :)
Arno1662007-12-18 12:11:47 // 35984
Akkor még sokallottam érte én kis mafla a 120-150k-t.... mindig tanul az ember.
Elég hosszútávra, ja.
A köv autó maserati lesz :) Az meg nem most lesz :))))
Elég hosszútávra, ja.
A köv autó maserati lesz :) Az meg nem most lesz :))))
Don Gombóc2007-12-18 07:59:45 // 35983
Errőla négy ről tudtam én is. A többi sima szilentnek tűnik. Egy olyan új komplettet kellett volna venned amit ott láttál, akkor évekig le van a gond róla. Már ha hosszú távra tervezel.
Fritzee2007-12-18 01:11:47 // 35982
Sziasztok!
Innen valakinek odaígértem az adok-veszekben hirdetett loudlink alfa 166 mp3 lejátszómat. Az illető nevére nem emlékszem, a telefonszámát meg elfelejtettem elmenteni. :-) Aki magára ismer, kérem keressen meg valamelyik elérhetőségemen!
Üdv:
Fritzee
Innen valakinek odaígértem az adok-veszekben hirdetett loudlink alfa 166 mp3 lejátszómat. Az illető nevére nem emlékszem, a telefonszámát meg elfelejtettem elmenteni. :-) Aki magára ismer, kérem keressen meg valamelyik elérhetőségemen!
Üdv:
Fritzee
Arno1662007-12-18 00:28:48 // 35981
Igen.... marmint az alsó lengőkar belsője a GL szem, illetve a csonkallvany alsója detto. 4db.
Cserélni meg ha mégis, akkor okosan, mert amit Laci adott nekem az vmi szörnyen szar cucc volt. 2 het utan úgy lógott mint az eredeti 7 év után. :-/
Cserélhettem újra.
Illetve van egy gömbfej az egyik rövid felső lengőkaron, de annak nem szokott baja lenni. Asszem más komolyabb nincs, a többi szilent.
Ja meg a stabrúd bekötő gondolom szintén gömbfejes téma, de hirtelen nincs előttem. De mimás lenne...
Cserélni meg ha mégis, akkor okosan, mert amit Laci adott nekem az vmi szörnyen szar cucc volt. 2 het utan úgy lógott mint az eredeti 7 év után. :-/
Cserélhettem újra.
Illetve van egy gömbfej az egyik rövid felső lengőkaron, de annak nem szokott baja lenni. Asszem más komolyabb nincs, a többi szilent.
Ja meg a stabrúd bekötő gondolom szintén gömbfejes téma, de hirtelen nincs előttem. De mimás lenne...
Arno1662007-12-18 00:23:01 // 35980
Vagy háromszor körbemagyaráztam a forumot hogy tudok 166 bontott cuccot. :)
Grandóval majdnem el is indultunk a csókához újra, de sumákol valamit a manus, ígért egy váltót de nemtom hol tart vele, így még nem jutottam el újra. Pedig nála van még egy ködlámpa szettem, meg az esőérzékelős ablaktörlő... (ez utóbbit fogalmam nincs hogy építem be, azt tudom a szelvedon van egy nem leszedhető doboza... de hogy máshol van-e vmi... vki említette hogy a motorja tudja h esőérzékelős vagy nem...de szkeptikus vagyok - más infó azóta valakinek?!)
Nem olvasol figyelmesen :))
Grandóval majdnem el is indultunk a csókához újra, de sumákol valamit a manus, ígért egy váltót de nemtom hol tart vele, így még nem jutottam el újra. Pedig nála van még egy ködlámpa szettem, meg az esőérzékelős ablaktörlő... (ez utóbbit fogalmam nincs hogy építem be, azt tudom a szelvedon van egy nem leszedhető doboza... de hogy máshol van-e vmi... vki említette hogy a motorja tudja h esőérzékelős vagy nem...de szkeptikus vagyok - más infó azóta valakinek?!)
Nem olvasol figyelmesen :))
Online tag
3
Vendég3
471