Nem jött össze a sógorékhoz menetel, mert nem tudtam ottani címet megadni, szóval végiggurultunk a múltkori tervezett úton.
Délig esett, de aztán már néha csukni is kellett a meleg miatt :-)
Autós felhozatal volt már ott több márkából is. De hogy annyian egyszerre nem töltöttek ki Ötvös Csöpi kvízt egy étterembe, az is biztos! Az mindenképp Guiness rekord! :D
Szia.Köszi hogy szóltál de nekem idő hiányában az olajcsere még nem történt meg a múltheti ébresztő után ezért én most ez ki kell hogy hagyjam.Jó gurulást nektek!!
Az Alfa Romeo GTV / Spider csoport Magyarország facebook csoport szeretettel vár minden kedves GTV / Spider (bármelyik évjárat) autóval rendelkező márkatársat a 04.11-én vasárnap megrendezésre kerülő találkozóra és közös gurulásra. A találkozó leírása az FB csoportból lett átemelve, kérdésekkel pdenes cartársat lehet támadni :)
04.11. VASÁRNAP
10:00-tól gyülekező Budapesten, Hősök Terén
11:00-kor indulás a Velencei-tóhoz, pályán nem megyünk, tehát értelemszerűen 7-es úton fogunk menni, navigáció szerint.
12:00 körül érkezés a Bence-hegyi kilátóhoz Velencén, reményeim szerint nyitva lesz, illetve a mellette található büfé is, ez esetben tudunk akár flamózni is egyet. De ha ott nem tudunk enni akkor sincs pánik, Gárdonyban több jó étkezési lehetőséget is tudok 🙂
Nagyjából ennyi a gurulás “fix” része egyelőre, a többit vagy kitaláljuk addig itt az online térben, vagy majd ott rögtönözünk közösen valamit. A tó kerülése is felmerült mint ötlet, én benne vagyok, de közösen döntsünk kinek mihez van kedve, minden ötletre nyitott vagyok!
Ami fontos! : Vírushelyzethez való viszonyulástól/nézetektől függetlenül szeretnék kérni mindenkit, hogy hozzon magával maszkot, ne legyen ebből problémánk! Ismerettségi körben hallottam pár napja olyan sztorit, hogy négyen- öten álltak (ismerősök) egy parkolóban az autóik mellett beszélgetve, és az arra járó rendőr rájuk szólt a maszk miatt! Ne adjunk alapot semmiféle cseszegetésre, konfliktusra, ne hagyjuk, hogy egy esetleges rendőrségi igazoltatás/büntetés kiszórás elrontsa a bulit! Nálam lesz pluszban is steril, új maszk ha esetleg valaki véletlen otthon felejtené, tudok majd adni!
Kemény vagy mint a vídia :-))
Ma bő 400 km-t mentünk Júliával, de 6 foknál sose volt melegebb, ellenben szállingózott is a hó. Reggel amíg rá nem néztem a hőmérőre a Spiderrel terveztem a menetelt. Mínusz 2 fok volt...
Sanyi !
Tényleg nem volt rossz idő , és nem is messze jártunk tőletek
Lementünk Sümegig és utánna vissza felé Káli-medence
Délutánra támadt fel a szél de nem volt igazán zavaró
Legközelebb majd Húsvét hétvégén csavargunk egyet.
A motorral is mentünk már de azon még hideg van
Próbáljunk egy közös tekergést össze hozni Húsvétkor ! /bízom benne hogy a többiek is addigra felébresztik a téli álomból/
Üdv